fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom wij héél happy worden van make-up merk ILIA!

Smeer jij zomaar alles op je gezicht? Ik deed dat vroeger wel, maar tegenwoordig ben ik een stuk kieskeuriger. Zo kies ik alleen nog maar voor huidverzorgingsproducten die écht wat doen, smeer ik elke dag zonnebrandcrème (ja, ook als het bewolkt is of regent) en was ik elke avond en ochtend goed mijn gezicht. Op deze manier probeer ik mijn huid zo gezond en jong mogelijk te houden. Wat minstens net zo belangrijk is als fijne huidverzorging, is het gebruik van goede make-up met kwaliteitsingrediënten. Wij vertellen jullie in dat kader graag waarom wij heel blij worden van make-up merk ILIA

Lekker product

Wanneer ik make-up koop, zijn een aantal factoren van doorslaggevende waarde. Op de eerste plaats wil ik natuurlijk dat het een lekker product is! Lippenstiften moeten romig aanvoelen en goed gepigmenteerd zijn, van een foundation verwacht ik dat hij in precies de juiste kleur en dekking heeft en bij een mascara vind ik een diep-zwarte kleur en een klontervrije formule belangrijk. Eigenlijk bij elk product heb ik bepaalde eisen en het is goed om van jezelf te weten wat je fijn vindt.

Make-up merk ILIA

Naast de specifieke producteigenschappen, zijn er nog een aantal dingen waar ik op let. Zo vind ik het belangrijk dat cosmeticamerken volledig transparant zijn over de ingrediënten die zij gebruiken. En geloof mij: dat is best lastig te vinden! ILIA is dat wél. “Wij zijn op zoek gegaan naar een schoonheidslijn die transparant is in het gebruik van alle ingrediënten. Het moet in de kern natuurlijk en organic zijn, maar ook veilig om te gebruiken én er goed uitzien”, zegt oprichtster Sasha Plavsic van make-up merk ILIA.

Kraakheldere ingrediëntenlijst

Van ILIA mascara tot de ILIA Super Serum Skin Tint: het merk produceert een divers scala aan make-up en kwasten. Om de kwaliteit van de ingrediënten en het eindproduct te waarborgen is ILIA vanaf de basis betrokken bij elke product. Plavsic: “Ieder product wordt from scratch door ons opgebouwd. Alleen zo weten we zeker dat de ingrediëntenlijst kraakhelder is en dat we de verwachtingen omtrent natuurlijke make-up kunnen overtreffen.”

make-up merk ILIA

Huid die eruit ziet als huid

Als wij naar de complete lijn van ILIA kijken worden we intens blij! Niet alleen de producten hebben een natuurlijke oorsprong, ook de uitstraling van het product is natuurlijk. Dus geen dikke lagen foundation, maar een mooie en verzorgde finish. ‘For skin that looks like skin’, is dan ook wat ze over hun foundations zeggen. Niet gek dat InStyle True Skin Serum Foundation in 2019 uit heeft geroepen tot een van de Best Beauty Buys.

make-up merk ILIA

Multifunctionele producten

Een productgroep die we hier graag uitlichten, zijn de ‘multi producten’. De naam zegt het al een beetje; elk multiproduct kan je voor meer doeleinden gebruiken. Zo is de Multi-Stick mooi als blush op je wangen, maar ook geschikt om je lippen een subtiele touch-up te geven én kan je hem gebruiken op je ogen. Ook van de Illuminator worden wij happy, deze multifunctionele highlighter-stick kan je gebruiken om je gezicht en lichaam een instant healthy glow te geven. Deze moet je altijd in je tas hebben!

make-up merk ILIA

Praat mee

Het is écht de moeite waard om naar de beeldschone producten van ILIA te kijken! Laat jouw natuurlijk schoonheid op z’n allermooist naar voren komen 🙂 Wat vind jij van het make-up merk ILIA? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook