fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom we Black Friday dit jaar inruilen voor Orange Friday!

Black Friday: ik kan me goed de eerste keer herinneren dat ik het ‘vierde’. Ik woonde in Amerika en hier is het altijd Black Friday op de dag na Thanksgiving. Winkels gooien populaire producten massaal in de uitverkoop en hier komen heel veel klanten op af. Het concept levert in Amerikaanse winkels hysterische taferelen op. Mensen die een hele nacht in de rij voor een winkel staan en klanten die vechten om de laatste televisie, zijn eerder regel dan uitzondering op Black Friday. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. 

Logistiek drama

Ook Nederlandse (web)winkels doen sinds een paar jaar aan Black Friday. Met hoge kortingen proberen ze klanten te verleiden om flink los te gaan met de Sinterklaas- en Kerstcadeaus. Door de grote populariteit van de winkeldag en de korte hoeveelheid tijd tussen Black Friday en Sinterklaas op 5 december, werd Black Friday vorig jaar een logistiek drama. Er werden zo extreem veel bestellingen geplaatst, dat veel pakketten niet op tijd konden worden bezorgd. Het resultaat? Er ontbraken bestelde cadeautjes uit de zak van Sinterklaas…

Het moet anders

“Dit jaar moet het anders” zeiden ze dan ook bij speelgoedwinkel TrendySpeelgoed. “De verjaardag van de goedheiligman en Black Friday vallen zo dicht bij elkaar dat het voor webwinkels en hun logistieke partners niet realistisch is om alles op tijd te bezorgen. Daarom roept TrendySpeelgoed dit jaar Orange Friday in het leven.”

Hoge kortingen op Orange Friday

Orange Friday valt dit jaar op 8 november. Hierdoor hebben vroege Sinterklaas-shoppers alle cadeautjes zeker op tijd in huis én kunnen ze wel gewoon genieten van alle enorme kortingen die je normaal bij Black Friday kunt verwachten. Wat de exacte kortingen zijn, houdt TrendySpeelgoed nog even spannend. Wel is het duidelijk dat vroege sinterklaas shoppers worden beloond met interessante kortingen, gratis verzending en speciale aanbiedingen. Daarnaast gaat TrendySpeelgoed op zoek naar een ‘Orange Hero’ en organiseren ze toffe winacties. Het is zeker de moeite waard om TrendySpeelgoed.nl te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Leuke cadeau’s en mooi speelgoed

TrendySpeelgoed is dé webwinkel met het leukste en meest originele speelgoed. Wij zetten alvast een paar van onze favorieten op een rij! Hopen dat ook deze producten de Orange Friday Sale gaan halen 😉

MadMattr

Heerlijk spelen, frunniken en kliederen met de lichtgewichtklei van Waba Fun. De uitvinder van Kinetic Sand brengt met dit nieuwe product weer een heel mooi speelproduct voor binnen op de markt. Mad Mattr is binnenspeelzand dat niet knoeit, niet uitdroogt, superzacht aanvoelt en zich heel eenvoudig laat verwerken in de mooiste bouwwerken. Daarnaast is het gluten-, tarwe- en allergenenvrij en is het niet giftig. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden dus!

50 Sterrenbeelden en Planeten

De dagen worden weer langer en donkerder. Een ideaal moment om samen met de kinderen het heelal te ontdekken! Op spelenderwijs leer je met de lichtgevende 50 Sterrenbeelden en Planeten-kaarten van alles over de wondere wereld die zich om onze aarde heen afspeelt. Sterren, planeten spreken altijd tot de verbeelding van kinderen en ze willen er alles van weten. Dan is deze kaartenset erg leuk en educatief!

Blikgooien

Altijd een succes op kermis: blikgooien! Speel dit oudhollandse spelletje nu ook thuis met deze mooie set. Heel leuk om met het hele gezin op een regenachtige zondagmiddag te doen, maar ook bijvoorbeeld op een kinderfeestje of als er vriendjes komen spelen. Blikgooien blijft leuk voor jong en oud én is zowel binnen als buiten te spelen.

Wat doe jij cadeau?

Welke van deze cadeau’s zou jij graag cadeau willen doen deze feestdagen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook