fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom steeds meer vrouwen een verlovingsring om hun pink doen

De tijd dat het trouwen met een fijne man het hoogst haalbare was voor een vrouw, is voorbij. Vrouwen hebben tegenwoordig (naast het vinden van liefde) ook andere ambities, die vaak steeds belangrijker worden. Zo is het maken van carrière en gelukkig zijn met jezelf, hotter en belangrijker dan ooit tevoren voor vrouwen in de westerse wereld. 

Op deze ‘gelukkig zijn met jezelf trend’ spelen veel sieradenmerken nu in, met een Pinky Promise ring. Deze ring lijkt op een verlovingsring, maar je draagt hem om je pink in plaats van je ringvinger. Het is een ring waarmee je aangeeft van jezelf te houden, jezelf te respecteren, je eigen belang niet uit het oog te verliezen en dat elke dag weer te doen.

fredandfar/Instagram

fredandfar/Instagram

Wij vinden het iets heel moois! Het is tenslotte van groot belang om van jezelf te houden en jezelf eeuwige trouw te beloven. Belangrijker dan wat dan ook. Ook het feit dat het een ‘pinky promise’ heet vinden we helemaal leuk! Pinky promise is al jaren een manier om een belofte met iemand anders vast te leggen, maar dus nu ook met jezelf.

LifeBuzz verzamelde een paar hele mooie foto’s van deze ringen. Heerlijk om te bekijken! De ringen in dit artikel zijn afkomstig van Fred + Far

lifebuzz-bbe3741ad498d18a1ff5a0de5542cbee-limit_2000

fredandfar/Instagram

fredandfar/Instagram

fredandfar/Instagram

fredandfar/Instagram

fredandfar/Instagram

Zou jij ooit een Pinky Promise ring willen dragen? Het lijkt mij heel erg leuk. Naast dat het een prachtige boodschap uitdraagt, helpt het ook jezelf eraan te herinneren dat het heel belangrijk is om van jezelf te houden. Tot slot is het een prachtig sieraad. Al met al kunnen we geen reden vinden om hem niet om te doen!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook