Waarom spelen zo veel mannen met je gevoelens?

“Ik ben al een lange tijd single, maar ben hard op zoek naar een nieuwe relatie. Toch loopt het keer op keer verkeerd af. Ik probeer heel lief, zorgzaam en meegaand te zijn, maar toch lijken de mannen zich uiteindelijk altijd tegen me te keren. En niet zo’n beetje ook! Ze spelen met mijn gevoelens en ik begin het geloof in de liefde te verliezen. Waarom doen mannen dat toch?”

De bovenstaande vraag kregen we ingestuurd van een lezeres. Haar naam wil ze niet erbij, maar dat maakt voor het beantwoorden van de vraag niks uit. Mannen die op je gevoel spelen: dat horen we maar al te vaak van jullie! Waarom doen ze dat toch?

Op zoek naar het antwoord kwamen we een wel héél eerlijk antwoord tegen. Datingcoach Tim Veninga nam voor zijn YouTube kanaal Mannengeheim een video op waarin hij haarfijn uitlegt waarom zo veel mannen met de gevoelens van vrouwen spelen.

Waarom spelen zo veel mannen met je gevoelens?
Hier 5 redenen!

1. Omdat het werkt
2. Hij is gek op macht
3. Hij is bang om kwetsbaar te zijn
4. Hij heeft bindingsangst
5. Hij vindt je niet zo heel erg leuk

Wil je weten hoe dit precies zit? Bekijk dan de video van Tim. Hij legt het haarfijn en heel eerlijk uit!

https://www.youtube.com/watch?v=DnI4hQ6bFTU

Ken jij dit?

Heb jij ook wel eens met een man te maken gehad die enorm met je gevoelens speelde? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 


1 reactie

Merrie -

Ik heb ook meegemaakt dat een man met mijn gevoels heeft gespeeld. Ik was erg lief, zorgzaam maar hij heeft mijn gebruikt voor zijn eigen doelen heeft heel mijn omgeving opgelicht, en is een man die heel goed kan manipuleren. Na 1 jaar heb ik een einde gemaakt en kort daarna heeft hij een nieuwe slachtoffer die veel geld heeft maar zielig voor die vrouw die is net als mijn blind verliefd. Ik heb ook geen vertrouwen meer in liefde.

Reageer ook