fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom masturberen goed voor je is

Of je er doof van wordt? Welnee! Masturberen heeft zelfs allerlei voordelen voor je lichaam én voor je geest. Twee vliegen in een klap? Reken maar van yes. Waarom af en toe met jezelf spelen zo goed voor je is, dat lees je hier!

Geen gedoe, weg met de taboe

Ze noemen het wel eens vingeren, foefkarren, de poes eten geven, of voor mannen: handkarren, snokken of een low-five geven. Jawel, er bestaan heel wat woorden om masturberen te beschrijven. Het is dan ook super fijn en het taboe dat vroeger berustte op deze heerlijke vorm van zelfliefde is gelukkig helemaal verdwenen. Praise the lord! Want, heb je een drukke dag op het werk of je kinderen zeuren de godganse dag aan je hoofd? Dan loopt de stress soms hoog op. Om de spanning te verlagen op het einde van de dag, is masturberen hét ultieme middeltje, ter afwisseling van dat glas wijn, zeg maar.

Gezond zowel voor mannen als vrouwen

De dopamine en andere neurologische stofjes die vrolijk vrijkomen na een liefdevolle zelfbeurt zijn met praktisch niets te evenaren. Je wordt er happy van, het verbetert je bloedsomloop en beschermt bijvoorbeeld ook tegen prostaatkanker. Mannen, ga dus maar helemaal los met die pocketpussy van Lovense, want masturberen is gezond! Het kan zelfs op lange termijn depressiviteit tegengaan. Als dat geen reden is om wat vaker van jezelf te houden! Bovendien is het een boost voor je eigenbeeld en een uitstekende manier om je eigen lichaam te leren kennen. Experimenteer en ontdekt wat jij fijn vindt, zo kan je je partner of date straks beter de richting wijzen tijdens het liefdesspel.

Spice it up!

Lekker wat zelfliefde beoefenen is dus helemaal niets om je voor te schamen. En het leuke is: je hebt er helemaal niemand voor nodig. Geen gedoe met condooms kopen, een seksdate inplannen of proberen je partner te verleiden. Soms is het enige wat jij nodig hebt gewoonweg, jezelf. Kan je af en toe toch wel eens wat afwisseling gebruiken? Ook dan kan dat prima op je uppie. Sextoys are hot en een prima manier om het voor jezelf wat spannender te maken. Vibrators, dildo’s, pocketpussy’s en meer, ze zijn er in alle formaten en uitvoeringen, gegarandeerd dat jij online jouw match vindt. Heb je moeilijkheden om in de juiste mood te geraken? Dan is het internet (wederom) je beste vriend! Bedenk zowat eender welke seksuele fantasie en het internet heeft er een filmpje voor. Zo makkelijk kan het zijn!

 

2 reacties

Jonny -

Sally klopt ben Jonny een alleenstaande man van 42 ben al een tijdje alleen kan goed alleen tuurlijk heb ik liever een vrouw in bed maar ik vind het ook super lekker om in het weekend lekker wakker te worden en dan lekker te fantaseren over een vrouw die ik tegen ben gekomen in de winkel of aan mijn buurvrouw Ik trek dan aan mijn harde paal en fantaseer over wat ik wil of ga doen met haar al trekkend bouw Ik de geile spanning op en en laat ik me komen hoe en wat en waar ik maar wil zo lekker zou best is met jou geil willen appn terwijl ik aan mijn harde paal trek zonder te weten wie je bent en hoe je er uit ziet ga zo door met lekker te masturberen grjonny

Sally -

Ik merk het aan mezelf .
Ik ben 31.
Ik ben 2 jaar single en ik vind het heerlijk als ik wakker wordt mezelf te bevredigen te masturberen .
M’n dag voelt daarna zo heerlijk aan het doet je echt goed .
Ik merk het verschil echt als ik het een dag niet doe dan weet ik waaraan het ligt.
Je geest is helemaal dan fris en je dag is top

Reageer ook