fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom jij naast je partner ook jezelf verwent voor Valentijnsdag (+ de winnaar van de Willie winactie)

“I can buy myself flowers, write my name in the sand, talk to myself for hours, say things you don’t understand, I can take myself dancing and I can hold my own hand. Yeah, I can love me better than you can”, zingt Miley Cyrus in haar megahit ‘Flowers’. Het nummer is de ultieme ode aan zelfliefde. Want hoe heerlijk het ook is om geliefd en bemind te worden door een ander, zou van jezelf houden altijd op de eerste plek moeten komen. Het is iets wat ik mijn dochters (van vijf en drie) al heel erg probeer bij te brengen. Ik vertel ze hoe mooi, lief, slim en grappig ze zijn. Maar daarnaast benoem ik ook wat ik mooi en leuk vind aan mezelf. Andersom doen zij dat ook en dat geeft zo veel kracht. Natuurlijk gun ik ze later een fijne relatie, maar uiteindelijk weet ik dat ze ook heel veel geluk in zichzelf zullen vinden. Niet alleen bij mijn kids is dit het geval. Steeds meer vrouwen zien het belang van zelfliefde en goed voor jezelf zorgen in. Dit is niet alleen belangrijk voor de relatie met jezelf, maar ook zeker in die met jouw partner. In dit kader hebben wij een onwijs leuke Valentijnsactie samen met Willie. Wij mogen onder onze lezeressen een prachtig Willies Wildboeket verloten. En ik kan alvast verklappen: in dat boeket zitten niet alleen bloemen verwerkt ;). Check onderaan het artikel of jij de winnaar bent.

Waarom ook jezelf verwennen op Valentijnsdag?

Valentijnsdag is oorspronkelijk natuurlijk de dag om jouw (geheime) liefde eens flink te verwennen. Bloemen, sieraden, etentjes of zelfs een romantisch tripje: het één is nog sprookjesachtiger dan het ander. Het is heerlijk om zo door de ander in het zonnetje gezet te worden en samen jullie liefde te vieren. Zeker lekker doen als jullie dat leuk vinden! Toch opteer ik dit jaar ook dat jij jezelf dit jaar mag verwennen voor Valentijnsdag. Zelfs als je ‘gewoon’ een relatie hebt. Want jij en je partner mogen dan wel gek op elkaar zijn; jij bent hopelijk ook heel erg lief voor jezelf. Of je nou single of bezet bent: het is altijd een goed idee om extra lief te zijn voor jezelf.

Wat geef je aan jezelf?

Goede vraag! Op de eerste plaats is het natuurlijk leuk als het iets is waar jij heel erg blij van wordt. Dat kan een doos bonbons van je favoriete chocolatier zijn, maar ook een designer-tas of een dagje naar de spa. Het maakt niet uit, als het jou maar een gevoel van ontspanning, rust en/of waardering geeft. Wij hebben in ieder geval een erg leuke (en lekkere) tip voor je. Onze favoriete erotische webwinkel Willie heeft namelijk een onwijs gaaf Valentijnsproduct uitgebracht, namelijk het Willies Wildboeket.

Willies Wildboeket

Het Willies Wildboeket is niet zomaar een bosje bloemen. Jij (of je Valentijn) ontvangt een beeldig veldboeket, waar een spannende toevoeging aan is gedaan. Er zijn drie verschillende uitvoeringen:

  • Foxy Lover (medium boeket + Willie Toys Foxy Lover vibrator + kaartje)
  • Romeo&Juliet (medium boeket + Willie Toys C-Shape koppelvibrator + kaartje)
  • Love Is in the Air (large boeket + Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator + kaartje)

Hoe leuk, een wildboeket mét een fijne sextoy erbij. Wij vinden de combi onwijs leuk! Bloemen horen écht bij Valentijnsdag en zijn altijd hartstikke welkom. De sextoy zorgt voor de nodige (ont)spanning en plezier. Wat wij vooral leuk vinden: dit is een geweldig cadeau om aan je partner te geven of te vragen, maar ook zeker aan jezelf! You can buy your own flowers and vibrators 😉 Het Willies Wildboeket is tot en met 12 februari te bestellen bij Willie. Het cadeau wordt op Valentijnsdag op discrete wijze bezorgd.

Het ideale cadeau voor/van jouw partner

Het Willies Wildboeket is naast hét geschenk voor jezelf, ook absoluut ideaal om aan je partner cadeau te vragen of te doen. De fijne speeltjes zijn zeker leuk om zelf te ontdekken, maar ook om samen met je partner te gebruiken. Hebben jullie bijvoorbeeld samen al eens genoten van de Willie Toys Partnervibrator met afstandsbediening? Wij vinden de combi van de bloemen en de seksspeeltjes een leuke en luchtige manier om dit samen met je partner te ontdekken. Zelfliefde en een fijn seksleven met een eventuele partner gaan altijd hand in hand. Samen de bloemetjes buiten zetten verbindt en geeft gewoon heel veel plezier.

Winnen

Omdat wij dol zijn op de producten van Willie én omdat wij de Willies Wildboeketten onwijs leuk vinden, mogen wij een voucher voor een Willies Wildboeket naar keuze onder onze lezeressen verloten.

De winnaar is: Jojanneke!

Van harte gefeliciteerd! Willie neemt contact met je op om te overleggen over je gewonnen voucher. Belangrijk dat je de voucher snel inwisselt, want de boeketten zijn tot en met de 12e te bestellen.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag zo’n Willies Wildboeket hebben, dan kun je het hier bestellen:

Bestellen Willies Wildboeket

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

70 reacties

Gea -

Voor mijn lieve man, die heel veel goed kan

Subje -

Ik geef hem aan mijn partner zodat we de rollen eens om kunnen draaien. Afgelopen jaar heb ik hem niet alles kunnen geven vanwege ziekenhuisopnames maar ik hoop dat ik hem hiermee kan verrassen!

Sannie -

Ik geef hem aan mijn partner om samen wild van te genieten

Ilse -

Ik geef ‘m graag weg aan een vriendin! <3

anja -

super leuk om mijn zusje gewoon eens mee te verrassen

Jojanneke -

Dit is toch hilarisch! Ik houd hem lekker zelf, en laat vriendlief hem in ontvangst nemen. Maar dan wel met een camera in de hand 😉

Maya -

Ik zou hem weggeven. Ikzelf sta redelijk stevig in mijn schoenen, maar om mij heen zie ik genoeg mensen die er zoveel aan zouden hebben om wat extra liefde te krijgen.

Rinque -

Ik loot mee voor mijn lieve dochter want ze is dol op droogbloemen! Wat zal ze opkijken!!

Sien -

Beter voor mezelf gaan/leren zorgen is het motto voor 2023, ik geef hem aan mezelf.

Brigitte -

Na de geboorte van onze dochter vind ik dat ik dit boeket zelf wel verdien 😉 heerlijk mooie bloemen in huis nu ik samen met haar veel thuis ben!!

Amaly de Wal -

Doe graag mee voor mijn zusje die ik graag wil verrassen met dit valentijnspakket.

Evie -

ls ik zo’n prachtig boeket zou winnen, dan zou ik het zelf houden. Lief zijn voor mezelf is ook belangrijk.

Bets -

Van zo prachtig boeket van Willies Wildboeketten zou ik maar wat graag zelf willen genieten, ik hou het het dus lekker zelf!

Angelique -

Mijn motto voor 2023 is “Ik zorg goed voor mezelf!” Dus ik zou hem voor mezelf houden.

Ling -

Mijn man doet niet aan Valentijnsdag dus dit boeket winnen voor mezelf zou super leuk zijn!

Dani -

Dat lijkt me nog eens een leuk valentijnscadeau. Een prachtig boeket me bloemetjes knop, dan zit je zo aan de top

Sandra -

Ik denk dat ik deze keer mijzelf maar eens verwen 😉

jhon dovens -

lekker voor mijn zelf ben dol op bloemen en je kamer ruikt heerlijk

Lelie -

Dit leuke pakket hou ik lekker voor mezelf, ben wel toe aan een plezierige verrassing😁🤞😍

Zoe -

Ik geef het aan mijn zus, haar Valentijn bleek niet te zijn wie ze dacht dat hij was. Ze verdient beter. Gelukkig heeft ze een leuke zus 😉

Marijke -

Ik hou t zelf!!

Janny -

Ik hou deze zelf want wanneer ik ergens blij van word dan straal ik dat zeker ook naar de ander uit.
En van dat mooie boeket mag iedereen natuurlijk genieten bij ons thuis.

Marian B -

Ik hou ‘m lekker zelf! Want mijn man doet niet aan Valentijnsdag en bloemen heb ik nog nooit van hem gekregen… Dus moet ik zelf maar voor een bloemetje zorgen! Verder is hij best ok hoor 😉

Single miss G -

Ik hou dat spannende Willies Wildboeket lekker zelf!
Zo’n cadeau durft namelijk nooit iemand aan mij te geven.
Wel een hartewensje van mij als single……

Karin -

Ik hou het zelf, er is wel wat meer spanning nodig.

Yvon -

Kado voor mijn lieve collega/vriendin. Het is haar eerste valentijn als single.

Bo -

De fleurige bloemen zou ik samen met mijn kinderen van genieten, het speelgoed zou ik schaamteloos zelf houden.
Samen genieten is fijn, maar er is ook niks mis met bepaalde dingen zelf in de hand hebben. 😉
Lang leve zelfliefde!

cobi -

Wat leuk ik deel hem graag met mijn partner

Esmeralda -

Als ik moet wachten tot ik een cadeau krijg kan ik heel lang wachten, dus ik hou het lekker zelf!

Kees -

Ik zou hem graag voor mezelf winnen.
Heb nog nooit iets van m’n vriend gekregen. Hij doet er niet eens de moeite voor, terwijl ik het een mooie dag vind om de liefde te vieren. Als ik dit zou winnen dan vier ik de liefde met me zelf.
Hij gaat zich dan vast afvragen van wie ik dit gekregen heb.😂

Nellie -

Ik hou het boeket zelf

Melissa -

Deze houd ik lekker zelf, dan krijg ik tenminste iets 😉

maria -

Het boeket is voor mijn schoonzus die wel een opkikker kan gebruiken. De vib hou ik lekker zelf…

Bella -

Het boeket zou ik weggeven aan een goede vriendin die regelmatig even voor mij op de hond past.

LauralovesWillie -

Oehh dat prachtige wildboeket hou ik dan mooi zelf en de vibi ook 😉 🌹 het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen haha! #beyourownvalentine ♥️

Selfie -

Ik houd van mijn man, maar verwen mezelf.

Nency -

Ik hou die lekker zelf. Iets fleurigs hier mag wel een keer.

Lottie -

SUPER LEUK! Ik wil graag “Foxy Lover” winnen!!

Nicol -

De dag van de liefde, zeker dat ik mee doe met deze actie! Ook voor mezelf, omdat ik mezelf wel wat meer liefde mag geven. Maar ook voor mijn man, die verdient ook heel veel liefde. Gewoon even een momentje voor ons samen en weer even niks anders dan bij elkaar te zijn, wat zou dat heerlijk zijn❤️🥰

Betty -

Ik houd het lekker zelf, al 42 getrouwd en ik heb nog nooit iets voor Valentijn gekregen dus het wordt wel eens tijd 😉

Yvonne -

Ik doe ook heel graag mee en zou het dan lekker voor mezelf houden! 🙂

Lois -

Ik doe graag mee, en ben benieuwd

Lynn -

Wij houden hem zelf, want net bevallen, dus binnenkort weer tijd om net als Romeo en Julia de bloemetjes weer buiten te zetten. 🥰

Karolina ☺ -

Yayyyyy…..wat een verwennerij.om lekker voor mezelf te houden :p
Even STOOM afblazen na mijn drukke werkdag,de kinderen in toom houden en af en toe mijn man ook even op de eerste plaats zetten <3 <3
Supertof om te winnen …..en dit extraatje is er één voor mama zelf 😉
Wél goed verstoppen voor mijn bloedjes hahaha :O

Dewi -

Ik hou ze voor mezelf. Een beetje vrolijkheid in huis met de bloemen en een beetje self care met een nieuw speeltje klinkt als een perfecte invulling voor Valentijnsdag. 😜

Gerrie -

Ik zou hem weggeven aan mijn moeder. Zij verdient dit echt, omdat ze altijd alles voor mij doet en altijd voor mij klaar staat.

Loes -

Voor mijn man en mij, omdat we net als Willie de beste in bed willen worden. En de bloemen geven we dan door aan een goede vriendin, die ook wel wat liefde kan gebruiken.

jessie -

ik zou hem cadeau doen aan mezelf en samen met mijn partner heerlijk gaan genieten van een superfijne valentijnsdag en vele dagen daarna.

Wauw Willie -

Nou Romeo en Julia op deze manier is een keer een ander idee! Ik hou hem daarom lekker zelf!

Demelza -

Graag geef ik het mezelf kado op mijn verjaardag op 27 februari. Om mezelf eens te verwennen

Suleika -

Dat is geen moeilijke keuze, ik hou het boeket lekker zelf! En als ik met de bon het pakket met partner vibrator neem, kan ik het ook nog als Valentijnscadeau aan mijn man “verkopen”. Dat is win-win!

marga Stormezand -

voor mijn moeder van 89 die in een bejaardentehuis woont. Het bevalt haar daar goed en zij is erg tevreden. Het is altijd afwachten, tenslotte.

Cbdkl -

Zou het boeket graag aan mezelf geven uit naam van mijn man. Hij zegt namelijk altijd als je bloemen wil krijgen zul je het zelf moeten regelen😉

Lee-Ann -

Ik hou hem zelf ☺️

Jolanda van Delft -

Voor de verandering voor mijn partner en ik.
Word het eerste speeltje samen☺️

Girlpower -

Deze leuke Willies wildboeket houd ik graag voor mezelf!

Lou -

Love is in the air! Ik ben dol op bloemen, zij niet. En op dat cadeautje in het boeket zijn we vast allebei dol..

A. -

Romeo&Juliet samen genieten 😉

Theadora Schols -

Ik doe heel graag voor mee voor mezelf!😍🍀🤞

Erika -

Ik hou hem natuurlijk zelf 🙂

Anita -

Lekker voor mezelf!

Angelique -

Omdat ik al jaren geen Valentijn heb wil ik het graag aan mezelf Kado doen

Lisanne Bons -

Ik heb een burnout dat een depressie is geworden. Tijdens de burnout is mijn ex-partner een relatie begonnen met een andere vrouw. Ik ben heel hard bezig om er weer bovenop te komen dus dit valentijnscadeau gun ik nu eens lekker mezelf.

Gerard -

Voor mijn lieve valentijn. Omdat ik er helaas niet op die dag kan zijn, omdat ik dan voormijn werk helaas weg moet.

Joan -

Zeker weten dat ik hem zelf houd – al moet ik nog een aantal weken wachten voor ik ermee mag spelen (vanwege een ingreep…). Dat houdt het extra veelbelovend… En ondertussen genieten van de vrouwelijke bloemvormen….

elisabeth maria martina -

ik weet zeker dat mijn valentijn hier heel erg blij en verrast mee zou zijn

ivo raes -

Graag deelnemen aan deze wedstrijd. Vindt ik leuk; Bedankt.

Muurbloempje -

Als muurbloempje kan ik van dit mooie boeket heel erg genieten samen met mijn partner Fluitenkruid!

Priscilla van der Zijde -

Ik zou hem aan mezelf geven , ik zou al heel verrast zijn als ik mag winnen ♡ ben benieuwd wat voor leuks er allemaal bij zit ♡ een spannende date met het willy boeket ♡

simone -

ik geef het boeket weg voor mijn vrouw, ik door omstandig heden niet altijd meedoen. maar dat wil niet zeggen dat je dan samen niet kan genieten. liefs petra.

Reageer ook