fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom je vanaf nu altijd voor kwaliteit-panty’s in plaats van een budget optie gaat

goede panty

Tot een paar jaar geleden kocht ik altijd de goedkoopste panty’s die ik kon vinden. Niet meer dan 5 euro gaf ik aan een panty uit, maar lang mooi bleef hij meestal niet. Haakjes, slijtplekken en zelfs ladders; en dat na slechts een paar keer dragen! Een vriendin gaf mij de tip om toch eens wat betere panty’s te kopen, waarbij ik voor kwaliteit in plaats van ‘zo goedkoop mogelijk’ ging. Ik wil jullie graag overtuigen hetzelfde te doen!

Gaat langer mee

Al snel na het aantrekken van mijn eerste kwalitatief goede panty, merkte ik dat hij gewoon echt degelijker was! Geen slijtplekken, gaten en ladders, maar gewoon een panty die er na elke keer dragen nog mooi uitziet. Ook kan ik hem onbezorgd in de was gooien, zonder dat hij er gehavend uitkomt. De panty gaat dus veel langer mee en daar kleven veel andere voordelen aan!

Beter voor het milieu

Je weet inmiddels vast wel dat het voor de planeet niet goed is als wij steeds nieuwe kleding kopen. Deze kleding moet worden geproduceerd, vervoerd en verkocht. Elke van deze stappen is in meer of mindere mate een belasting voor het milieu. Wij zeggen heus niet dat je niks nieuws mag kopen of alleen nog maar tweedehands kleding kunt kopen, maar we hopen wel dat je een bewuste keuze maakt! Liever een panty die 30 keer gedragen kan worden, dan een panty die slechts 5 keer gedragen kan worden dus!

Niet duurder uit

Voor een kwalitatief goede panty, betaal je meestal wel meer dan 5 euro. Prijzen van betere panty’s variëren zo tussen de 8 en de 30 euro per stuk. Stel: je koopt een panty van 30 euro en draagt hem 30 keer. Dan kost het je één euro per keer dragen. Vergelijk dat met de panty van 5 euro, die je slechts 5 keer draagt. Ook dan kost het je één euro per keer dragen. Je bént dus helemaal niet duurder uit met een kwaliteit-panty en het is dan ook eigenlijk gewoon hele voordelige beenmode. Geen moeilijke rekensom om er achter te komen dat een ‘dure’ panty dus eigenlijk even duur (of goedkoop) is.

Gewoon mooier

Over smaak valt niet te twisten, maar laten we even heel eerlijk zijn: een kwaliteit-panty is en blijft gewoon mooier! Hij past beter, zit lekkerder en ziet er een stuk chiquer uit. En dat terwijl het je dus geen cent meer kost! Gun je benen (en de rest van jezelf) die mooie panty. Je gaat er geen spijt van krijgen!

Wat vind jij mooie en fijne panty’s? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook