fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom je ook als ‘brave vrouw’ best een keer paddo’s kunt gebruiken!

Veertien en tien jaar geleden bezochten wij met ons gezin Jamaica. En wat ben ik ongelofelijk verliefd geworden op dit eiland! Je vindt er de mooiste natuur, geweldige stranden, heerlijk eten, fijne muziek, relaxte mensen en natuurlijk échte Jamaicaanse wiet. Nou moet ik toegeven dat ik helemaal niet van blowen houd, maar als je op Jamaica bent kan het als tiener bijna niet anders dan dat je het probeert. Na een paar trekjes van de ‘splif’ was ik kotsmisselijk en klaar voor mijn bed, maar het maakte onze Jamaica ervaring wél compleet. 

Geestverruimend

Veel mensen hebben een natuurlijke weerstand tegenover drugs. Niet zo gek ook, want we horen er regelmatig beangstigende verhalen over. En hoewel ik geloof dat je voorzichtig moet zijn met wat je in je lichaam stopt, ben ik ook van de overtuiging dat drugsgebruik (mits legaal) best moet kunnen. Zo heb ik een oud collega die eens in de zoveel tijd een jointje rookt en gebruikt een vriendin van mij soms paddo’s. Allebei zijn het dames met een goede baan, gelukkig gezin en een koophuis. Waarom ze dan toch drugs gebruiken? Omdat het geestverruimend kan werken!

Bijzondere ervaring

Een van de meest bekende legaal te gebruiken drugssoorten is natuurlijk cannabis. Maar wist je dat ook het gebruik van paddo’s toegestaan is in Nederland? Paddo’s zorgen bij goed gebruik voor een bijzondere en psychedelische ervaring. Zowel paddo’s als truffels (bijvoorbeeld Hollandia truffels) bevatten psilocybine en psilocine. De stof psilocine zorgt ervoor dat je brein zintuigelijke ervaringen anders waarneemt dan gebruikelijk.

Effect van paddo’s

Hoe jij het gebruik van de paddo’s daadwerkelijk ervaart is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de paddo zelf (welke gebruik je, in welke hoeveelheid), jouw fysieke en mentale eigenschappen (gewicht, gezondheid en geestelijke gesteldheid) en de setting (elementen uit je omgeving). Het is dan ook altijd verstandig om alleen paddo’s (en andere soorten drugs) te gebruiken op een veilige plek, wanneer je fit bent, goed in je vel zit en je je goed hebt laten adviseren over het product en de dosering.

Paddo’s kopen of zelf kweken

Je kunt paddo’s kopen of zelf kweken, bijvoorbeeld via https://paddoskopen.nl/. Bij het eerste gebruik is het kopen van paddo’s waarschijnlijk handiger, maar als je het vaker gebruikt kan het leuk zijn om ze eens zelf te kweken. Zelfs als brave burgervrouw kan en mag je dit gewoon doen. Wie weet is het iets voor jou! Let op: het gebruik van paddo’s (en andere soorten drugs) is niet verantwoord in het bijzijn van kinderen. Ook niet als ze liggen te slapen. Regel dan ook altijd oppas.

Heb jij ooit overwogen om paddo’s te gebruiken of zelf te kweken? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Frans -

Ik heb leuke ervaringen met paddo’s! En aantal keren en leuke avond/nacht gehad. Samen met een partner is het heerlijk. Zorg dat je je prettig en veilig voelt en de volgende dag niks te doen hebt. Maak een playlist met lekkere, chille muziek. Of kijk een leuke film…

Joris -

En, zijn jointjes legaal op Jamaica?

Reageer ook