fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom is het uiterlijk van vrouwen zo belangrijk voor mannen?

“Zo, dat is een lekker wijf!” hoorde ik vanmiddag twee mannen tegen elkaar zeggen terwijl ze samen koffie zaten te drinken. Om wie het ging weet ik niet, maar wat mij wel opviel, was dat ze echt alleen op het uiterlijk gefixeerd waren. Niet alleen deze mannen, maar al toenik studeerde merkte ik dat alle jongens om mij heen vooral over de uiterlijk van de meisjes praten en een stuk minder dan over het innerlijk. 

Maar is dat eigenlijk iets slechts, dat mannen zo op uiterlijk gefixeerd zijn? Of heeft dit (zoals bijna alles in ons gedrag) een dieperliggende reden? Ik was er erg benieuwd naar en vond dit antwoord van datingcoach Tim Veninga. Leuk om dit te horen, want naar mijn idee klopt dit inderdaad.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Karin -

Hoe zit dat dan met gay mannen? Die kijken ook heel erg naar uiterlijk. Heeft niets met voortplanting te maken. Misschien dan toch gewoon gezondheid en krachtige uitstraling? Of is het puur seksueel?

Reageer ook