fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom elke vrouw een goed paar sneakers in haar kast moet hebben staan

Victoria Beckham heeft ooit in een interview gezegd nooit sneakers te zullen dragen. Wonder boven wonder heeft ze zich hier inderdaad een hele lange tijd aan gehouden! De vrouw van David Beckham werd jarenlang alleen op super hoge hakken gezien, maar ook zij is sinds een tijd overstag. In samenwerking met Reebok bracht ze zelfs een eigen sneaker-collectie op de markt! We kunnen wel stellen dat sneakers een onmisbaar item in elke kast zijn. 

Als zelfs Victoria Beckham ze draagt, kan eigenlijk niemand achterblijven! Benieuwd waarom ook jij een goed paar sneakers in je kast moet hebben staan? Ik zette vier goede redenen voor je op een rij!

Waarom elke vrouw een goed paar sneakers in haar kast moet hebben staan

1. Ga voor comfort

Oh, wat ben ik dol op een paar mooie pumps. Hoe hoger de hak, hoe beter. Maar, ik moet ook toegeven dat het alles behalve lekker loopt. Zelfs een getraind hakkenloper als ik is er soms klaar mee. Ik draag dan ook steeds vaker een paar goede sneakers! Het loopt lekkerder, is beter voor mijn rug én ik houd een dag waarop ik veel moet lopen beter vol.

2. Overal mee combineren

De tijden waarin dames sneakers alleen onder een sport-outfit gedragen konden worden, liggen ver achter ons. Sneakers draag je nu ook onder je jeans, maar ook onder een jurkje, rokje of pantalon is het helemaal cool. Sneakers zijn denk ik een van de meest veelzijdige schoenen die ik ken.

3. Super trendy

Sneakers zijn momenteel een mega trend-item! Niet alleen sportmerken hebben ze tegenwoordig in de collectie, maar ook echte modemerken zoals bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, verkopen ze op dit moment.

4. Heel veel soorten

Omdat sneakers nu helemaal hot zijn, zijn er echt heel erg veel leuke exemplaren te koop! Zelf kies ik het liefste voor een ingetogen, witte sneaker. Maar eigenlijk zijn ook die felgekleurde modellen te leuk om te laten staan. Ook sneakers met een printje, zoals een panter- of legerprint, zijn in modeland volledig geaccepteerd.

Gek als je ze niet draagt

Je ziet het goed: een goed paar sneakers mag gewoon echt niet in je kast ontbreken. Het is dé schoenentrend van dit moment, je kunt ze bij bijna elke outfit aan en ze zitten gewoon heel erg lekker. Het is bijna gek als je ze niet zou dragen 😉

Praat mee

Wat is jouw favoriete paar sneakers? En draag jij tegenwoordig ook overal sneakers onder? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook