fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom elke moeder haar partner moet vragen om een massage voor Moederdag!

Dit jaar vier ik mijn tweede Moederdag ever. Althans, als moeder dan. Vorig jaar was ik op Moederdag de moeder van één kindje: Sophia. Dit jaar ben ik op Moederdag vermoedelijk bijna 38 weken zwanger en heel misschien zelfs al wel moeder van ons tweede kindje. Heel stiekem hoop ik daar natuurlijk een beetje op, maar je weet: daar heb je helaas geen invloed op. Gelukkig wordt het hoe dan ook gevierd met cadeautjes en een lekker ontbijt op bed (lees je even mee Ward?)

Van Sophia kreeg ik vorig jaar een prachtig knustelwerkje van de crèche. Dat blijven naar mijn idee toch wel de aller mooiste cadeaus. Van Ward kreeg ik vorig jaar een boek dat hij zelf heel graag wilde lezen. Vast goed bedoeld, maar ik moet eerlijk toegeven dat hij het betreffende boek net zo goed achterwege had kunnen laten. Haha! Hij had mij een veel groter plezier gedaan met een ander cadeau, namelijk: een massage.

Best wel zwaar

Als moeder moet je heel wat balletjes hooghouden. Het verzorgen van de kinderen, het huishouden en je werk. Eigenlijk alle moeders die ik ken doen dit met liefde, maar dat betekent niet dat het niet zwaar voor ze is. Een uitgebreide massage is dan ook altijd een welkome activiteit en deze is natuurlijk het aller lekkerste wanneer je hem van je grote liefde krijgt. Althans, zo denk ik erover.

Schermafbeelding 2019-04-17 om 14.34.51

Goede massage olie

Helaas wil Ward mij eigenlijk nooit masseren, omdat hij denkt dat hij er niet goed in is. ‘Ga maar naar een massage salon, die kunnen dat veel beter’, zegt hij vaak als ik hem vraag of hij me wil masseren. Maar deze Moederdag komt hij hier niet mee weg. Met een goede massage olie en een heleboel liefde, kan een massage eigenlijk niet mislukken. Wij hebben momenteel de ‘Rebel kisses‘ massage olie van The Pleasure Label thuis staan. Dit is een olie die heerlijk ruikt en prettig smeert. Vooral de geur vind ik heel lekker; je ruikt hints van vanille, kardemom, leer en sandelhout. Door de aangename geur kom je tijdens de massage extra tot rust en dat heb je als moeder best verdiend.

The Pleasure Label heeft meer producten, ingedeeld in vier types: ‘Into the groove‘, ‘About to get wet‘, ‘Chillin me softly‘ en ‘Rebel Kisses’. Wist je trouwens dan onze blogger Dave laatst alle producten van The Pleasure Label heeft getest op een van zijn dates? Zijn bevindingen kan je lezen in zijn review! (hier linkje onder hangen naar andere artikel)

Onbetaalbaar cadeau

Dus lieve Ward, mocht je meelezen: ik zou het heerlijk vinden om een lekkere massage van je te krijgen voor moederdag. Van mijn vriendinnen heb ik trouwens te horen gekregen dat ook zij dit het aller beste cadeau zouden vinden. Even wat fijne quality time met je partner is nou eenmaal een onbetaalbaar cadeau!

Waar koop ik dit?

Alle producten van The Pleasure Label zijn verkrijgbaar bij Willie. In deze webshop vind je de lekkerste en spannendste producten voor in de slaapkamer. Ze hebben snelle levertijden (voor 22:30 uur besteld is de volgende dag in huis) en verzenden pakketjes super discreet. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de bezorger, je buren of zelfs je eigen partner weten wat erin zit! Ook voor een iets spanneder cadeau kan je hier terecht. Denk aan de Willie Pleasure Bag, een pakket gevuld met must-have sextoys of het Willie Rabbit pakket, een pakket gevuld met een Willie Rabbit vibrator en lekkere extra’s.

Reageer ook