fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom cryptocurrency een geweldig kerstcadeau is!

Als ik mijn liefde voor de feestdagen op een schaal van één tot tien zou moeten uitdrukken, krijgt het bij mij een dikke dertien. Ik ben dol op de gezellige avondjes, vrolijke  lichtjes, versierde bomen en lange eettafels, dat ik er het liefste in oktober al mee zou beginnen. Sterker: een paar jaar geleden heb ik dat ook gewoon gedaan. Begin oktober hebben wij toen de kerstboom opgezet en de kerstkrans aan de voordeur gehangen. ‘Maar het is pas drie oktober!’ gilde de buurvrouw lichtelijk hysterisch door de straat. Tja, niet iedereen is zo dol op kerst als ik… 

Kerstcadeaus voor de hele familie

Dit jaar wacht ik iets langer met het opzetten van de boom. Niet omdat ik er geen zin in heb, maar vooral omdat ik de kinderen eerst van Sinterklaas wil laten genieten. De dag ná het Sinterklaasfeest worden ze dan wakker in een versierd huis. Ik kan niet wachten! Ook ben ik stiekem al een beetje aan het kijken naar kerstcadeaus voor de kindjes, nichtjes en neefjes, zussen, zwagers, schoonzussen, ouders en schoonouders. Oh ja, en mijn eigen man natuurlijk! En ik moet toegeven dat ik blij ben dat ik op tijd ben begonnen, want meine geute wat is dat lastig.

Groeiende cadeaus

De hoge moeilijkheidsgraad zit hem in een aantal factoren. Om te beginnen de hoeveelheid mensen en dus ook cadeaus. Als ik zo snel even tel, kom ik op in ieder geval twintig familieleden waar ik iets voor wil kopen. Voor de kids is het eenvoudig; die vinden bij ons in de familie eigenlijk alles heel erg leuk. Voor de volwassenen vind ik het een stuk lastiger; ze hebben eigenlijk alles wat hun hartje begeert. Ze écht verrassen kan bijna alleen nog maar met hele persoonlijke cadeaus én met ‘groeiende’ cadeaus.

Aandelen of crypto

Ja, je leest het goed: groeiende cadeaus. Hiermee bedoel ik dingen die in de loop van de tijd meer, groter of beter kunnen worden. Denk hierbij aan het geven van een aandeel, een staatslot of cryptovaluta. Het leuke aan deze cadeaus is, dat ze bij het krijgen een bepaalde waarde hebben, maar dat ze na een paar maanden een totaal andere waarde kunnen hebben. En juist dát maakt het geven en krijgen van dit soort groeiende (of helaas soms juist krimpende) cadeaus zo leuk en spannend.

Gaaf cadeau

Dit jaar ga ik voor de volwassenen in onze familie dus voor cryptocurrency. Het geven hiervan doe ik middels mijn Bitvavo account. Bitvavo is de grootste crypto-exchange van Nederland. Je kan hier crypto kopen, verkopen, storten en opnemen. Het fijne aan Bitvavo is dat het eenvoudig werkt en het handelen voor zelfs beginnende traders begrijpelijk en leuk is. Je kunt hier crypto zoals Bitcoin kopen, maar ook 155 andere soorten. De keuze is enorm en dat maakt het een heel gaaf cadeau.

Mooie resultaten

Het geven van een crypto portefeuille is eigenlijk bij iedereen leuk.  Zo zal je ongetwijfeld een oom of zus hebben die al jaren in de materie zit, maar ook een neef of oma die nog geen idee heeft hoe het allemaal werkt. Door er als familie samen iets mee te gaan doen -uiteraard iedereen met zijn eigen portefeuille-, kan dit heel wat plezier en mooie resultaten opleveren.

Zou jouw familie dit cadeau ook kunnen waarderen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook