fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Shirley (36) voelt zich soms zo vreselijk onnozel bij haar nieuwe vriend

Dol is Shirley (36) op haar nieuwe vriend. Na wat mislukte relaties heeft ze het gevoel dat Aldo de man is met wie ze oud gaat worden. “Hij is lief, heeft een goede baan en is super intelligent.” Dat hij vijftien jaar ouder is, vindt Shirley geen probleem. “Mijn omgeving wel, maar daarmee heb ik weinig te maken.”

Met mannen van haar eigen leeftijd heeft ze minder. “Aldo heb ik gevonden via een datingsite. Hoewel ik veel uitnodigingen krijg van mannen van mijn leeftijd, heb ik geen interesse in ze.” Ze had bij de eerste date al een klik met Aldo. Voelde dat het goed zat. “Hij is mijn droomman. Hij is lang, manlijk, heeft humor en is lief. Na onze eerste date, spraken we het weekend erop weer af. En sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer in mijn eigen huis, maar vooral bij hem. Hij woont vlakbij zee en ik ben dol op het strand.”

Ik voelde me zo dom
Aldo is ook dol op Shirley. Hij kon niet wachten haar voor te stellen aan zijn vrienden. “Ik was zenuwachtig toen ik wist dat ik kennis met ze ging maken. Aldo is namelijk heel slim. Zo slim dat ik hem niet altijd kan volgen als hij iets vertelt. Ik doe dan maar net of ik hem wel begrijp terwijl ik eigenlijk denk: ‘waar heeft hij het nou over?’ Maar ik vind het zo dom overkomen als ik zeg dat ik er niets van snap. Ik had dus wel verwacht dat zijn vrienden geen domme jongens zouden zijn.” En dat klopte. Aldo wilde Shirley voorstellen aan zijn twee beste kameraden. Tot overmaat van ramp namen zij hun vrouwen mee, die dus ook een stuk ouder dan Shirley waren. “Ik voelde me ontzettend ongemakkelijk, terwijl het leuke mensen zijn. Ze waren oprecht in mij geïnteresseerd en vroegen me veel. Toch had ik het gevoel dat ze me niet serieus namen en denken dat ik geen blijvertje ben.”

Het is voor Shirley nieuw dat ze zich zo voelt. “Ik ben redelijk ontwikkeld en heb een brede algemene ontwikkeling, maar bij Aldo en zijn vrienden heb ik het idee dat ik tekort schiet. Ik heb ook een goede baan, ik werk als assistent van een manager van een internationaal transportbedrijf, dus daar ligt het ook niet aan. Het is denk ik puur mijn gevoel.”

Sexy groen blaadje
Dat ze haar nieuwe lover niet altijd kan volgen, vindt ze als ze samen zijn geen enkel probleem. Ze zitten dan de hele avond knus op de bank, eten toastjes en drinken wijn, zoenen voortdurend en vrijen urenlang in bed. Maar Shirley weet ook dat dat niet zo blijft en dat ze dan vaker gaan afspreken met vrienden. “En daar zie ik best een beetje tegen op, omdat ik het gevoel heb me te moeten bewijzen dat Aldo mij leuk vindt om wie ik ben en niet omdat hij met een sexy groen blaadje wil pronken.”

Donald Trump
Bovendien weet ze nauwelijks iets van politiek en buitenlandse zaken en dat zijn nou net de onderwerpen waarover Aldo en zijn vrienden graag over praten en discussiëren. Regelmatig gaat het gesprek over Trump en daarover kan Shirley helemaal niet meepraten. “Het interesseert me gewoon niet. Maar ik voel me ondertussen wel enorm onnozel als we zijn vrienden treffen. Als hij voorstelt weer af te spreken met ze, zeg ik steeds vaker: ga jij maar, ik blijf lekker thuis en dat vindt hij jammer, maar oke. Ondertussen volg ik dagelijks heel goed het nieuws om maar mee te kunnen praten. Krankzinnig he?”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook