fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Peggie (43) zoende op het bedrijfsfeest van haar man met zijn baas

Er zijn van die bedrijfsfeestjes die altijd uit de hand lopen. Hoe goed je je ook voorneemt je te gedragen, het lukt niet altijd. Peggie kan daarover meepraten. Een paar weken terug zoende zij hartstochtelijk. Niet met haar eigen vent, maar met zijn baas. “En dat heeft verstrekkende gevolgen.”

Ze maakt een zenuwachtige indruk. Steekt de ene sigaret met de andere op. Verontschuldigt zich daarvoor. “Als je dit van een ander hoort, haal je je schouders op. Wat maakt het uit? Kan gebeuren! Maar zo simpel is het niet. Mensen realiseren zich niet dat ik de baan van mijn man op het spel zet. Zijn werkgever, de man waarmee ik zoende, kan hem maken en breken.”

Niemand is de Bob
De feesten van het bedrijf van haar man zijn beroemd. Alles wordt uit de kast getrokken om de werknemers een leuke avond te bezorgen. “Dit jaar werd het feest in een groot pretpark in Nederland gehouden. Die dag was het gesloten voor andere mensen. Op verschillende plekken was van alles te doen. Eten en drinken was er in overvloed. Over hoe we thuis moesten komen hoefden we ons geen zorgen te maken; we werden met bussen vervoerd en thuis afgezet.” Tot in de late uurtjes werd er gefeest en flink gedronken. Tenslotte hoefde niemand de Bob te zijn.

Hand in haar slipje
Peggie had het naar haar zin en vermaakte zich prima. Toen ze naar de wc ging, werd haar arm opeens vastgepakt. “Het was de baas van mijn man. Laten we hem voor het gemak maar Jacco noemen. Jacco trok me naar zich toe, legde zijn handen op mijn heupen en zoende me hartstochtelijk. Natuurlijk had ik hem van me af moeten duwen, maar dat deed ik niet. Ik kuste hem terug. Vleide mijn lichaam tegen het zijne.” Dat dit een keer moest gebeuren, wist Peggie al jaren. Elk jaar draaide Jacco om haar heen. Maar op alle voorgaande feesten kon ze zich beheersen. “Hij nam me mee naar buiten en uit het zicht van iedereen kusten we verder. Hij ging met zijn hand in mijn blouse en in mijn slipje. En ik liet het toe.” De hele avond cirkelde Jacco om Peggie heen.

Ik heb zo’n spijt
De week erna kreeg Peggie appjes van Jacco. Hij wilde haar weer zien. Hij bekende dat hij verliefd op haar was. “Het zweet brak me uit. Wat moest ik hier nou weer mee? Met mijn man kon ik er niet over praten.” Peggie is bang dat haar kortstondige affaire verstrekkende gevolgen heeft. “Ik wil niets met Jacco. Natuurlijk ben ik gevleid, het is altijd leuk om te horen als iemand je prachtig vindt. Maar ik ben gelukkig met mijn man, we hebben het leuk samen.” Ze staat nu doodsangsten uit. “Er spoken steeds maar verschillende scenario’s door mijn hoofd. Eén ervan is dat Jacco het mijn man gaat vertellen. Ook ben ik bang dat hij mijn man ontslaat. Hij is slim genoeg om een reden te verzinnen. Hoe dan ook kom ik er niet goed van af. Ik heb er zo’n spijt van. Kon ik het maar terugdraaien.”

Wat vind jij van de actie van Peggie? Is dit iets wat kan gebeuren als je wat hebt gedronken of is dat geen excuus? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook