fb

Patty’s man stuurt per ongeluk pikante berichtjes naar haar vriendinnen

Patty (44) kon wel door de grond zakken toen één van haar beste vriendinnen haar laatst een appje liet zien. ‘Hee schatje, wat heb je vandaag aan? Een Marlies Dekkers of een Prima Donna’ kreeg haar vriendin via whatsapp. Van…. de man van Patty.

“Nou echt, wat vond ik dat verschrikkelijk genant. Mijn vriendin kon er wel om lachen, maar ik vond het echt vreselijk.” Haar man Nol is een womanizer en daar moest Patty mee leren omgaan. “Ik leerde Nol vier jaar geleden kennen. Ik was net gescheiden van een man die vreemd ging bij de vleet. En ik had niets in de gaten. Mijn vriendinnen hadden me verschillende keren gewaarschuwd, maar ik was blind van liefde. Mijn vorige man Dan was zo attent en zo lief voor mij, hij ging echt niet vreemd. Tot ik hem betrapte in ons bed.”

Betrapt in bed

Dan had een thuiswerkdag en Patty kwam ziek van haar werk. “Ik was straalmisselijk en grieperig. Mijn baas stuurde me naar huis. Nietsvermoedend liep ik de trap op om naar mijn bed te gaan en toen trof ik daarin mijn echtgenoot met een onbekende dame. Woest was ik.” De vrouw, een klant van Dan, vluchtte het huis uit en Dan zat schuldbewust op de rand van het bed. “Het is niet wat je denkt, zei hij ook nog.’ Eruit met die vent, was het enige wat ik dacht.”

Vertrouwen geschaad

Door de scharrels die haar ex erop na hield, heeft het vertrouwen van Patty een flink optater gekregen. Het duurde dan ook een tijd voordat ze Nol vertrouwde. “Hij gaat niet vreemd dat weet ik zeker, maar hij is een flirt. Vindt het leuk om vrouwen complimentjes te geven.” Het appje dat haar vriendin van hem kreeg, was natuurlijk voor Patty bedoeld. “Hij is hartstikke slordig met de pikante berichtjes die hij mij stuurt. Het is namelijk  niet de eerste keer dat zo’n appje bij één van mijn vriendinnen terecht komt.”

Akkefietje

De buurvrouw ontving een paar weken terug ook een dubbelzinnig getint appje dat niet voor haar was bedoeld. “Ik ben onderweg, kleed je uit en ga op bed liggen.” De buuf, die heel knap is, was woedend op Nol. Op hoge poten liet ze me het bericht zien. Ik kon alleen maar zeggen dat het echt niet voor haar was bedoeld, maar dat hij het naar mij had willen sturen. De verhouding tussen ons en de buurvrouw is door het akkefietje behoorlijk bekoeld. Nol vindt dat ze zich niet zo moet aanstellen. “Zo erg is het nou ook weer niet,” vindt hij. Patty snapt haar buurvrouw wel en heeft geprobeerd het uit te leggen maar ze wil niet meer luisteren. Is er klaar mee.

Doet hij het expres?

Laatst opperde een vriendin van Patty dat Nol het misschien wel expres deed, om te kijken of er een vrouw hapt. Sinds zij dat heeft gezegd, twijfelt Patty. “Het gaat maar niet meer uit mijn gedachten. Stel je voor dat hij ook een vreemdganger is… Ik moet er niet aan denken.  En eigenlijk kan ik het me ook niet voorstellen. Maar ja, dat kon ik bij Dan ook niet.”

4 reacties

Rieneke -

Ik ben een mega chaoot en dus ook met berichtjes versturen ookal komt het zelden voor. Komt dus soms voor dat ik iemand wil appen en het dan te vlug doe in mijn gehaastheid en dan komt het altijd terecht in de app van de gene waar ik het laatst mee heb geappt. Ik vind het dus raar dat bij hem het bij niet de gene waarmee hij het laatst mee heeft geappt terecht komt en dat het steeds zijn bij vrouwen….Ik dacht dus bij het lezen van dit bericht ook gelijk ” doet hij het niet expres om te kijken of er een vrouw hapt. Het kan toch niet anders? Het kan zijn dat hij daar op kickt en verder niets mee doet. Als ik jou was zou ik eens een prepaid kaartje kopen en hem appen v rond etenstijd dan “lk kom iets later. Sta in de file!Kan jij alvast koken dan ben ik je toetje!” Prepaid kaartje af en toe erin doen en dsn zo gesprekken uitlokken en er een beetje om ingaan. Dan na een tijdje heen en weer geapp zeggen zullen we in real life afspreken? Als hij hapt dan van te voren zijn spullen op straat zetten en regelen dat er in 1 dag de sloten zijn verandert en zelf verschijnen op plek en tijdstip en zeggen dat hij de pot op kan! Gaat hij alleen om de geile gesprekken dan hem na verloop van tijd ermee confronteren en eisen dat hij ervoor in therapie gaat. Als je dit al doet als man zijnde dan is de stap om het in realiteit te doen veel kleiner. De drempel is dan niet zo groot meer…

Kim de Jongh -

Als ik jou was zou ik een van zijn kennissen (waarvan hij niet weet dat jij t nummer hebt bijv om het lekker vaag te houden) een berichtje sturen. Gewoon om te kijken hoe hij naar jou zal reageren hierover. Ik zou een sms sturen; .. je was geweldig xx
Of je kunt ook een bos rozen laten bezorgen bij jezelf

Kim de Jongh -

Als ik jou was zou ik een van zijn kennissen (waarvan hij niet weet dat jij t nummer hebt bijv om het lekker vaag te houden) een berichtje sturen. Gewoon om te kijken hoe hij naar jou zal reageren hierover. Ik zou een sms sturen; .. je was geweldig xx

Maria -

Zelfde verhaal meegemaakt met ex.
Nieuwe vriend is ook zo.
Womanizer.
Elke dag denk ik, ben ik te goedgelovig of gewoon slap.
Want laten we eerlijk zijn… als je vriend respect voor jou heeft en je verleden zou hij je dit never nooit flikken…
Zg per ongeluk appjes sturen naar andere vrouwen bestaat niet want heb jij ook zijn beste vriend, buurman erover gehoord over zg per ongelukkige appjes van hem ?

Reageer ook