fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Lucy heeft een relatie met de ex-man van haar dochter

Als je net een scheiding achter de rug hebt, heb je het waarschijnlijk niet makkelijk. Vooral als jullie uit elkaar zijn gegaan door grote ruzies of misschien zelfs wel mishandeling. Wie dat gebeurde, is de Amerikaanse Cheryl. Maar rust en ruimte om haar scheiding te verwerken kreeg ze niet. Haar ex-man Ken ging er na de scheiding vandoor met de moeder van Cheryl: Lucy. 

Cheryl’s dochter Hope vond de situatie zo schrijnend, dat ze besloot de hulp van Dr. Phil in te roepen. Haar moeder en oma hebben de grootste ruzie en dat vind ze vervelend. Verder heeft Hope de indruk dat Ken haar oma manipuleert en ze maakt zich zorgen.

Bekijk hier het interview met Cheryl en Hope.

Ook Lucy, de moeder van Cheryl, wordt bij het gesprek gehaald. In deze video zie je hoe ze de relatie tussen haar en Ken verdedigd.

Al met al lijkt het erop dat Lucy niet van plan is haar relatie met Ken te beëindigen. Dr. Phil noemt de relatie ongepast en hoopt dat Lucy voor haar dochter en kleindochter zal kiezen. Lucy geeft aan dat ze in een vrij land woont en mag doen en laten wat ze wil.

Hoe denk jij over deze situatie? Vind je dat Dr. Phil gelijk heeft en dat de relatie niet gepast is? Of vind je dat Lucy best zelf mag weten wat zij doet? We zijn heel benieuwd naar jullie mening, laat hem achter in de comments onder dit artikel.

Reageer ook