fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: ‘Ik ben gepakt met een vals diploma’

Janna en haar vriend Joris wonen samen in een mooie villa in Blaricum. Joris is partner bij een grote multinational en Janna heeft haar eigen schoonmaakbedrijf, waar ze allebei heel blij mee zijn. Zo blij zijn ze niet altijd geweest, het stel heeft namelijk een hele nare tijd achter de rug. In 2007 heeft Janna op de zwarte markt een vervalst HAVO-diploma gekocht, waar ze uiteindelijk mee gepakt werd. We spraken Janna bij haar thuis, waar ze alles vertelt over het valse diploma, de dreigende gevangenistijd en hoe ze er weer bovenop is gekomen.

“Joris en ik leerden elkaar kennen op een netwerk-borrel in Amsterdam. Hij was toen werkzaam in een junior-functie bij het bedrijf waar hij nu nog steeds werkt. Ik was op de borrel aan het werk als Champagne-meisje, waarbij ik in een kort jurkje Champagne aan de gasten schonk. Ik vond het een ongelofelijk gênant baantje, maar ik moest toch mijn geld verdienen.”

“Joris leek mijn werk minder erg te vinden. Terwijl ik een glas Champagne voor hem inschonk raakten we aan de praat. Voor mijn gevoel hebben we wel anderhalf uur staan kletsen over zijn werk, mijn gênante Champagne-baantje en alles wat er op de borrel voorbij kwam. Hij had alleen nog maar oog voor mij en liet zijn collega’s links liggen. Jammer genoeg voelde ik na een lange tijd kletsen (en weinig Champagne schenken) dat mijn baas me op mijn schouder tikte en zei: ‘Janna, loop je even mee?’”

“Mijn baas was flink pissig over het feit dat ik alleen maar met Joris stond te kletsen. De klant die ons had ingehuurd had geklaagd en gevraagd of ik wilde vertrekken. Mijn baas kon niet anders dan mij voor de rest van de avond naar huis te sturen en een ander meisje in mijn functie neer zetten. Ik schaamde me nu nog dieper dan ik deed in het Champagne-outfitje. Joris gedag zeggen durfde ik al helemaal niet meer!”

“Ik verliet zonder afscheid te nemen het gebouw. Maar,  zodra ik om de hoek de bus in wilde stappen hoorde ik iemand mijn naam roepen. ‘Janna! Wat denk jij dat je aan het doen bent?’ riep Joris met hijgende stem terwijl hij mijn kant op komt rennen. ‘Nou, ik ben zojuist een soort van ontslagen, denk ik…’ vertel ik hem met een dikke bloos op mijn gezicht. ‘Ah Janna toch, dat is toch niet mijn schuld?’ vraagt Joris. ‘Nee hoor, het maakt niet uit. Ik vond het werk toch verschrikkelijk’ leg ik Joris uit. Die avond zijn Joris en ik samen naar zijn appartement vertrokken.”

“Na die avond ben ik nooit meer bij hem weggegaan. Joris was een harde werker, mijn rots in de branding en de meest ambitieuze vent die ik ooit had ontmoet. Hij werkte keihard en groeide snel door in het bedrijf. Na een jaar of vijf in Amsterdam gewoond te hebben, zijn we samen naar Blaricum verhuisd, het huis waar we nu nog steeds wonen. Ik hoefde van Joris niet te werken. We hadden genoeg geld, dus Joris had mij veel liever gewoon thuis.”

“Maar ‘gewoon thuis’ gaat na een paar jaar wel flink vervelen. Ik vertelde tegen Joris dat het me leuk leek om een part-time baantje te zoeken. Niet voor het geld, maar gewoon zodat ik ook mezelf bleef ontwikkelen. De lieve man die Joris is steunde mij natuurlijk volkomen en ging met mij samen op zoek. Wat Joris alleen niet wist, is dat ik mijn middelbare school nooit heb afgemaakt…”

“Het klinkt misschien raar, maar het is gewoon nooit ter sprake gekomen. Ik was op de middelbare school nogal een ‘portret’ zoals mijn moeder vaak zei. Het opletten in de klas was niet aan mij besteed, en ik ben zodra ik 18 werd meteen gestopt met school om te gaan werken. Ook dit pakte niet helemaal lekker uit, maar doordat ik Joris leerde kennen was het eigenlijk geen probleem.”

“Het probleem diende zich aan nu ik opzoek was naar een baantje als secretaresse. Alle werkgevers zochten iemand met een HAVO- of MBO diploma, en die had ik nou allebei net niet. Het domme was dat ik toen niet gewoon eerlijk was tegen Joris. Hij ging ervanuit dat ik dat HAVO diploma wel had en dat ik dus makkelijk werk zou kunnen vinden.”

“Het geheim bleef maar door mijn achterhoofd spoken. Hoe kon ik in godsnaam een diploma tevoorschijn toveren? Op een avond zag ik op TV een programma over diploma’s kopen in het buitenland. Hoewel ik mezelf niet naar India zag vliegen om daar een illegaal-diploma te kopen, vond ik het niet zo’n gek idee om te kijken of dit in Nederland misschien ook mogelijk was. En of het mogelijk was! Diezelfde avond ben ik via internet in contact gekomen met een diploma-vervalser.”

“Het was allemaal super simpel. Ik gaf mijn gegevens door, hij maakte het diploma, een week later spraken we af, ik gaf hem € 300 en ik kreeg het diploma. Piece of cake. Ik ging aan de slag als secretaresse en heb het nooit tegen iemand verteld. Maar, al na een jaar kwam ik voor een groot probleem te staan. Ik hoorde op het nieuws dat er een Rotterdams echtpaar was opgepakt voor het verkopen van valse diploma’s. Ik wist het niet meer zeker, maar er stond me vaag bij dat de man die het diploma kwam brengen iets zei over Rotterdam.”

“Die avond heb ik geen oog dichtgedaan. Achteraf bleken mijn zorgen terecht. Toen ik op een ochtend richting werk wilde gaan, stonden er twee agenten voor de deur. Ik werd aangehouden op verdenking van fraude. De politie heeft in het huis van de vervalsers informatie gevonden over hun klanten, mijn gegevens stonden daar dus ook bij.”

“De maanden die daarop volgden waren een emotionele achtbaan. Joris is achter mijn bedrog gekomen en is maandenlang boos geweest. Ondanks zijn woede bleef Joris aan mijn zijde en stond me bij in het proces. Ik heb (op het voorarrest na) niet in de gevangenis hoeven zitten. Uiteindelijk kwam ik ervan af met een fikse boete en werd ik ontslagen door mijn toenmalige werkgever. Ook verloor ik mijn recht op een uitkering.”

“Nu, 7 jaar later, heb ik mijn leven weer op de rit. Joris en ik zijn samen in therapie gegaan, waar we onder begeleiding over mijn leugens konden praten. Ik ben 3 jaar geleden mijn eigen schoonmaakbedrijf begonnen, wat inmiddels erg goed loopt. Ik ben achteraf blij dat alles is uitgekomen en ik nu écht mezelf kan zijn.”

In verband met de privacy van de betrokkenen hebben we de namen veranderd.
Heb jij zelf ook een heftig verhaal wat je (anoniem) met de wereld wil delen? Mail dan naar [email protected]

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

236 reacties

edwin e -

Correctie***
Diplomakopenduo NEE
Diplomatjekopen JA
Diplomakopen NEE

edwin e -

Diplomakopenduo JA
Diplomatjekopen NEE
Diplomakopen NEE

Jammer dat ik deze website niet eerder zag had me behoorlijk wat geld bespaard

Roze Lolly -

Vouch voor diplomakopenduo.com 🫡

francis franken -

diplomatjekopen is idd nep

Anna -

Helaas blijkt het toch anders. Heel slinks hebben ze mij genept

Gelukkig via http://www.diplomakopenduo.com wel ontvangen!!

Anna -

Een diploma kopen is alleen mogelijk op https://diplomatjekopen.com

Natasja Ypema -

na lang zoeken werd het http://www.diplomakopenduo.com en met succes! Goede woorden voor hun

Niet doen -

afspreken? volgens mij is dat politie hoar 🤣🤣 ook een outlook email lekker veilig FAKE ALERT

diploma -

diploma kppen

bij [email protected] is het eerst zien daarna betaal je pas

pas op voor oplichters maak nooit geld over

Mieke -

Blij dat ik je heb kunnen helpen door de comment te plaatsen 😁😁

Joyce -

Bedankt Mieke. Ik was er bijna ingestonken. Diplomaskopen diplomaverkoop diplomakopen2023 net zijn 1 en dezelfde oplichtersgroep. Mijn man is er achter gekomen dat die websites bij dezelfde host staan.

Heb dus gekozen voor http://www.diplomakopenduo.com, wat goedkoper was en dus ook echt. Heb een mbo 4 diploma met DUO registratie (en blauwe balk uittreksel) weten te bemachtigen!

Mieke -

Ik zou je aviseren om bij http://www.diplomakopenduo.com een diploma te kopen ik koos voor hun omdat zij de meeste ervaringen hebben met diploma kopen met duo registratie ze bestaan al bijna 8 jaar dus ja voor mij was t een dikke 10

Joy -

Diplomaskopen en diplomaverkoop zijn dezelfde oplichtersbende. Kijk uit

Joyce -

Ik heb wel goede ervaringen met diplomaskopen.com en diplomacertificaat. Na 10 dagen hebben wij gewoon onze bestelling ontvangen.

Bob -

Ik ben mijn diploma CIOS kwijt en het DUO kan mij niet helpen aan een kopie ervan.
Wie kan mij wel verder helpen,ik heb het op kort termijn nodig.
Ik betaal niet van te voren,en alleen als ik het fysiek in handen krijg.

ok -

PAS OP: diplomaskopen is oplichter onlangs veel geeld verloren ; mail adres [email protected]

DIPLOMA KOPEN -

DIPLOMA KOPEN

diploma eerst inzien achteraf betalen

Mailen naar: [email protected]

DIPLOMA KOPEN -

DIPLOMA KOPEN!!

Eerst u diploma inzien achteraf betalen!!!

MAILEN NAAR : [email protected]

DIPLOMA KOPEN -

DIPLOMA KOPEN

Eerst u diploma inzien achteraf betalen!!!

MAILEN NAAR : [email protected]

DIPLOMA KOPEN -

DIPLOMA KOP/EN

Eerst u diploma inzien achteraf betalen!!!

MAILEN NAAR : [email protected]

Hans -

Hooi,

Ik wil graag een diploma kopen om mijn ouders van mn rug te halen. Kan iemand mij daarbij helpen? Wil eerst wel bewijs zien voordat ik betaal…
[email protected]

Annie -

https://diplomaskopen.com/ is een betrouwbare website. Niet dezelfde oplichtersbende als diplomaverkoop.

Pas op -

PAS OP: diplomaskopen is zelfde oplichter als diplomaverkoop. Helemaal niet onafhankelijk!

Annie -

Als je een diploma wilt kopen kan dat alleen op https://diplomaskopen.com/. Dit is een onafhankelijke website en zijn geen oplichters. Die andere websites zijn onderdeel van een oplichtingsring, blijf daar ver van weg.

Lina -

DIPLOMAVERKOOP GROOTSTE OPLICHTERS. Niet doen!!!!!!! [email protected] dit is hun mailadres. Als je dit leest ik ga jullie kapot maken 🙂

Fatima -

Iemand die verkoopt met registratie laat mij weten. Ik betaal sowieso pas na leveren. !! Diplomaverkoop zijn oplichters! Ze gebruiken dit mail adres [email protected]!!! Mij helaas ook overkomen. Al die websites zijn sowieso scam

Jan -

Is er iemand die diploma’s face to face verkoopt en ergens wil afspreken (bij een station) om op te halen? Ik ben al een keer opgelicht dus ik wil niet meer kopen via internet. Mail mij dan via [email protected]

Annie -

Die websites zijn allemaal fake, gehost in panama met dezelfde eigenaar. Mensen worden alleen maar opgelicht! De enige website die levert, is https://diploma-kopen.com. Hier kan je wel een diploma kopen zonder je geld kwijt te zijn.

Kounate -

Diplomadocumenten is wel echt ya

Jeffrey -

Allen

Ik kan bevestigen dat ik goede ervaringen heb met diplomadocumenten.com. zij werken voor zover ik weet heel veilig!

Rico -

Hi allen

Doe geen zaken met diplomakopen2023 .com of .net, vermijd diplomaverkoop! Dit is een groep die scam doet.

Stefania -

Bedankt voor de waarschuwing. Na emailcontact kwam ik er snel achter dat diplomaverkoop nep is. Iemand die diplomas aanbiedt kan natuurlijk ook goed Nederlands schrijven. Wat een drama !!
Ik ben voor http://www.diplomadocumenten.com gegaan en ben zeer tevreden met het eindresultaat en snelheid

Anoniem -

Diplomaverkoop is oplichting ik heb er slechte ervaringen mee [email protected] oplichters

Marije K -

KIJK UIT; De oplichtersgroep plaatst comments. Ik ben meer dan 1000 euro kwijt door diplomaverkoop .com. diplomakopen2023 .com, diplomakopen2023. Net en diploma-leverancier .com zijn allemaal van dezelfde groep. Ik heb aangifte gedaan

Hash -

duodiplomakopen is een fake website die alleen maar mensen geld aftroggelt, ben er op de harde wijze achter gekomen. Na 2 keer erin te zijn getrapt uiteindelijk bij http://www.diplomaverkoop.com wel een diploma kunnen bemachtigen.

Frits -

Eindelijk een diploma kunnen kopen bij diplomaverkoop . com

KIJK UIT VOOR DUODIPLOMAKOPEN!!!!!!!!!!!! Ik ben verdomme 1100 EUR kwijt door deze nepsite en ben bij diplomaverkoop uiteindelijk geholpen. Ze zijn actief in de comment secties en proberen je daarmee te misleiden , kijk dus uit hiervoor.

Sarah -

Als iemand een nep diploma face to face kan verkopen en ergens afspreken bij metro station om op te halen. ik wil niet kopen via internet dus mail mij dan
[email protected]

Rogee -

Diplomaverkoop is oplichting. Diplomakopenbelgie.com levert wel echte secundaire diplomas

Mr Peter -

Bent u op zoek naar een zakelijke lening? persoonlijke lening, huislening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz… Of is u om welke reden dan ook een lening geweigerd door een bank of een financiële instelling. Wij zijn particuliere kredietverstrekkers die leningen verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2% rente. indien geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op via ([email protected]) en ontvang vandaag nog uw lening
Groeten,
Kaiser Klaus Peter investeringsteam

Johan -

Hoi Richard (diplomakopenduo),
Leuk geprobeerd, zou het bijna geloven.
Houd gewoon op met mensen op te lichten. En zoek een betekenisvol leven.

Richard P. -

Maar Johan ik heb vanochtend mijn diploma binnengekregen? Dankzij jou had ik een ontzettend spannend en slecht weekend, waarom misleid u mensen hier???

Johan -

Cybercrime is op de hoogte van diplomakopenduo.com. En zijn er mee bezig. Trap er tot die tijd niet in mensen. En zo zijn er inderdaad nog veel meer. Sterker nog. Heb het vermoeden dat er niet een oke is.

Johan -

https://diplomakopenduo.com/ zijn oplichters. Eerst snel reageren tot je betaald hebt, dan hoor je niks meer.

real -

Diplomakopenduo.com is gelukkig wel echt, oppassen voor diplomakopen2020 net.. Pure held afftrogerlerij

Maastricht -

Diplomakopenduo.com is een top website

CSM -

Een diploma kopen met registratie is denk ik helaas niet mogelijk. De meeste sites zijn allemaal oplichters. Diplomakopen2020, diplomakopenduo, diplomakopenxyz allemaal oplichters. Ik heb nog geen echte gevonden.

Willem -

Wat een nep verhaal om lezers te trekken, grote duim zeker.

Mohammed -

Anja, volgens mij weet iedereen dat diplomakopenmet registratie oplichting is. Doe niet lastig en ga voor http://www.diplomakopenduo.com. Ongelofelijk dat mensen de nep reviews vertrouwen 😂

Anja -

Ik ben opgelicht door http://www.diplomakopenmetregistratie.com dit is een grote scam website. Via een kennis erachter gekomen dar deze website bij diplomaverkoop.com, diplomakopen2020.com en diplomakopen2020.net hoort. DIT ZIJN DUS SCAMMERS, OPLICHTERS EN ZIELIGE CRIMINELEN! KIJK UIT. Doe vooral geen zaken met bovengenoemde sites.

Y90 -

Wat een stelletje sukkels hier! Als je het doet doe het dan meteen goed door met http://www.diplomakopenduo.com in zee te gaan. Ik heb alles gekregen. Snap dus niet waarom diploma verkoop liegt? Kan maar één ding betekenen.. De afleiding weerleggen, zij zijn dus hoogstwaarschijnlijk de echte oplichters.. triest wel..

Groetjes,

Arjan -

Dat zou ik ook zeggen als juw website zo is ontmaskert

oplichters nep recenties !!!!!!!! -

mensen trap er niet recenties die jullie lezen zijn van de oplichters zelf maak nooit geld over u bent gewaarschuwd

Alvin -

Onderstaand bericht is correct. In zee geweest met diplomakopenduo (niet vermeld de lijst) maar wel gekregen waar ik voor had betaald.

Mattie -

Mensen

Op de website van http://www.diplomatekoop.com staat een lijst van oplichters. Deze lijst blijkt te kloppen, deze websites staan allemaal in dezelfde database. Uit onderzoek van Tubantia blijkt dat 4 van deze site oplichters zijn. Gezien zij in hetzelfde account staan is er geen twijfel dat dit van dezelfde persoon is.

Diplomatekoop levert overigens wel. Had alleen een mbo 4 diploma gekocht (die van mij was kwijtgeraakt). Dus wat betreft een diploma kopen zijn zij een goede keuze.

Groet van Matthijs

Mo -

Yassira heeft gelijk, werd zelf aan te twijfelen gebracht door alle nep recensies. Alles gekregen bij diploma kopen duo ook de registratie. Aanrader.

Groet

Mo

Yassira -

http://www.diplomakopenduo.com was voor mij het juiste adres om een diploma te kopen. Snelle reactie tijd, netjes maar het belangrijkste.. Je krijgt echt waar je voor betaald!!!

Jacob jan -

Bijna alle klachten hier zijn nep van de oplichters die de echte site beschuldigen.. Kijk ermee uit

Koper -

Rectificatie:

Heb het wel binnen gekregen ondertussen. Het kwam door postnl, mail zat in spam.

Koper -

Diplomakopenduo OPLICHTERSS ik heb een nep email aangemaakt en weer gevraagd naar de kosten. Ik kreeg netjes een reactie nadat ik volledig wordt genegeerd op mijn echte email

Koper -

Diplomakopenduo oplichters! Na de betaling geen enkele reactie meer. Ook niet in de spam.

Marieke -

wij hebben een diploma gekocht bij diplomakopen net en hebben het netjes gekregen. Onderstaande comment is dus gebaseerd op leugens.

oplichters -

diploma kopen net zijn ook oplichters trap er niet in is een bende met verschillende websites maak nooit geld over

vieze hoeren kind mensen zijn bezig met jullie jullie lopen een keer tegen de lamp let maar op al denk jullie veilig te zijn met je mobile telefoon en mensen oplichten let maar op

Marvin -

Het is goed opletten omdat er oplichters zijn met heel veel websites! Via diplomakopen net ben ik netjes behandeld en heb ik het wel gekregen. Ik heb bijna alle aanbieders een mail gestuurd je kan het eigenlijk al merken aan de manier van communiceren. De oplichters maken tal van spelfouten.. Leek mij niet realistisch dat iemand die niet goed Nederlands kan wel een Nederlands diploma precies hetzelfde kan maken.

Begrijp mij niet verkeert want ik ben zelf ook niet de beste in Nederlands

Ook kan je er op letten dat ze bij lastige vragen steeds zeggen dat ze al jaren actief zijn (bijvoorbeeld diploma kopen 2020 com net allemaal dezelfde) dat kan niet want ze zijn van 2020. Mijn collega is ook opgelicht door diplomakopen2020 com kijk dus echt uit!

Voor advies kan ik zeggen dat diplomakopen net mij wel alles heeft gegeven wat beloofd was

MAAK GEEN GELD OVER -

trap er niet in dit zijn oplichters die maken gebruik van tientallen websites en plaatsen zelf recenties MAAK GEEN GELD OVER !!!!! JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD!!!!!!!!!!!!!!!

Probleem -

Na twee keer opgelicht te zijn heb ik eindelijk een diploma kunnen ontvangen. Ik had hem gekocht via http://www.diplomakopen.net en ontving het dit keer wel binnen 2 dagen!!!

Selma -

Diplomakopenonline? JA
Diplomakopen2020 net? NEE

Hamza -

wij hebben met Bitcoin betaald voor diploma bij http://www.diplomakopenonline.com en alles straks zoals we hadden gemaild gebeurd ik begrijp dat oplichters hun na doen oppassen dus

pas op maak geen geld of bitcoins over -

trap er niet zijn nep recensies die oplichters zelf plaatsen maak nooit geld of bitcoins over want je bent geld kwijt

Trevor -

Hey,

i am satisfied with diplomakopenduo i feel that they have a lot of experience and are smart. everything went well. very satisfied.

Yousra -

diplomakopen net is inderdaad top

Diploma kopen -

ik kan bevestigen dat http://www.diplomakopen.net doet wat zij beloven. Omdat het diploma door de post iets te laat kwam heb ik zelfs € 50 terug gekregen. Zeer netjes en discreet

BB88

Sylvi -

Lolbroek. Diplomaverkoop zeker hé!?

Diplomakopenduo verkoopt geen diploma voor 550 euro. In ieder geval heb ik minder moeten betalen.

Ik ben op de hoogte gesteld dat iemand onder mijn naam berichten plaatst, diplomaverkoop ik vraag jullie hiermee te stoppen. Zoals jullie zelf zo mooi zeiden “bij voorbaat bedankt”.

Groet,

Sylvi B

Sylvi 2 -

Hier de echte Sylvi. Geloof de berichten over diplomakopenduo website niet!! Voor 550 euro opgelicht!!!!!! Goed en snel contact, maar na betaling hoor je niets meer van ze en ook niet in je spambox!!

Gwen -

Ik zie door de bomen het bos niet meer. Wie is nou echt? Ik begreep van iemand op het fora dat diplomaverkoop.com oplichter zijn en 20 sites heeft en dat dit dus echte foute boel is. Zij zegt dat de politie bezig is met een onderzoek naar de mevrouw die achter deze sites zit. Zij mag verder niets zeggen vanwege het onderzoek. Iemand met meer informatie?

Selma -

Wat een verhalen.. Prima service bij Diplomakopen.net 🧕

oplichtersss maak geen geld over -

vuile hond oplichter!!! mensen trap daar niet in dat zijn de oplichters zelf die reageren zodat je geld of bitcions overmaakt maak nooit wat over vervloekte hond hoop echt dat je invalide raakt dat een auto je schept je vieze oplichter

Sylvi -

Ik moet iets rechtzetten. Diplomakopenduo heeft mij wel geleverd, kwam er achter dat hun mail in mijn spam terecht was gekomen omdat er bijlagen bij zaten. Diplomakopenduo is dus wel ECHT! Ondertussen ook de registratie nagekeken.

Groetjes

Sylvi

Sylvi -

“diploma verkoop” zijn ook oplichters, !!! Grote scam website na betaling hoor je helemaal niks totdat zij dreigen je gegevens aan duo door te geven. !

Sylvi -

PAS OP voor website “diplomakopenduo ” zijn oplichters!!!! Reageren snel maar na betaling geen reactie meer.

jan -

oplichters vragen altijd maak geld over !!!!dus als je wordt gevraagd maak geld over of bitcoins begin er niet aan je bent gewaarschuwd

Achraf -

Diplomacontact is echt en diplomakopen2020 is van diploma verkoop en dus de oplichters.. Kan je jouw gegevens doorsturen? Wij hebben een groep van meerdere opgelichte mensen

hoop -

Kan ik diplomacontact vertrouwen?? ik ben gescamed geweest door diplomakopen2020.nl

INGETRAPT -

Ook diplomaverkoop is een grote scam en oplichting die zijn nog een tik erger met bedreigingen. Kijk uit het lijkt allemaal zo mooi met waarschuwen maar zeer gevaarlijk

Waika -

DiplomaKopen.site is wel echt zoals iemand hieronder ook zegt.

Ingetrapt -

[email protected] ! Echt bedriegers .Ook ik helaas ingetrapt. Geld over gemaakt via Bitcoin. Daarna nooit meer wat gehoord! Doe het niet

Chavan -

Bedankt Anthonie. Ik ben er helaas ingeruimd heb slechte ervaringen met diploma verkoop. Zij proberen mij nu af te persen ondanks dat ze al meer dan 500 euro hebben gestolen :(!

Anthonie -

http://www.diplomakopen.site levert echte kwaliteit en komt hen afspraken na. Dat is niet te zeggen over veel andere sites..

Tam -

Wie kan er MBO 4 regelen en vertrouwd met register? Contante betaling. [email protected]

DIPLOMAKOPER -

Kleine update: na 2 dagen kon ik ook de registratie terugzien. Afgelopen maandag gesolliciteerd, ben benieuwd.

Diplomakoper -

Oz -

Hallo alles,
[email protected]
Is een oplichter!!!! Helaas kan ik hier geen fotos plaatsen maar geen reactie nadat ik heb betaald met bitcoins.
Jullie mogen mij een bericht sturen voor bewijs!!!! Dus wie zegt dat ze een diploma hebben gekregen BULLSHIT!!!!!

Yo-yo -

LET OP!!!!!!! Diploma 247 zijn de grootste oplichters. Ga niet in zee met ze. De dag dat je betaald is er geen contact meer. En wie mijn zijn adres levert krijgt een dikke beloning.

Francisse -

Kleine update:
Gister in de late middag eveneens mijn diploma ontvangen. http://www.diplomakopenduo.com is the way to go!!!

Francisse -

Ik wou diploma kopen en heb gekozen voor diplomakopenduo.com geen moment spijt ik wacht alleen nog op het diploma de registratie is al verwerkt komt door de post top leveranciers dus

Scam oplichting watchout -

Diplomavandaag, diplomaverkoop, diplomaleverancier zijn SCAM en oplichters WATCH out! allemaal oplichters. Uitkijken, ze persen je af met jouw privégegevens. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek.. Tevens ook een tv programma.

DIPLOMA kopen -

Diploma nodig voor een sollicitatiegesprek of om u te verantwoorden tegenover je familie? Wij leveren u de juiste informatie. Een diploma (MBO,HBO,VWO,HAVO en allerlei andere soorten diploma’s) zijn over het algemeen zeer redelijk geprijsd.

snel bestellen is snel leveren.
Niet tevreden? Dan betaalt u niets. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

MAAK NOOIT GELD OVER !!!!!!!! pas op voor oplichters!!!

Maestro -

Ik heb ook alles verkregen dankzij http://www.diplomakopenduo.com

Inge GR -

Wat een stelletje sukkels hier! Als je het doet doe het dan meteen goed door met http://www.diplomakopenduo.com in zee te gaan. Ik heb alles gekregen. Snap dus niet waarom diploma verkoop liegt? Kan maar één ding betekenen.. De afleiding weerleggen, zij zijn dus hoogstwaarschijnlijk de echte oplichters.. triest wel..

Groetjes,

Inge

Kijk uit -

diploma vandaag is grote oplichting…….. u bent gewaarschuwd……….

Diplomavandaag oplichting scam -

Zoals jullie zien plaatst diploma vandaag / diploma verkoop/ diploma leverancier zelf recensies. 3 recensies wel te verstaan, een beetje opvallend hoor.. Kijk uit mensen ze lichten je op of persen je af met hun gegevens. ZE LEVEREN NIETS! De politie is bezig met deze groep.

paul -

[email protected] leveren echt dank je wel !
niet van maak eerst geld over dan krijg je diploma gelukkig ben ik er niet ingetrapt vieze honden mensen hun geld stelen!!!!

Ron -

ik ben ook opgelicht ze vragen je eerst geld over te maken ik ben zo dom geweest ben deze bende ook op Google tegen gekomen ben er achter gekomen dat ze meerdere sites gebruiken om mensen op te lichten je bent gewaarschuwd naar lang zoeken heb ik mijn diploma bij [email protected] gekocht

julia -

Heb mijn diploma bij [email protected] gekocht diplomavandaag leveren echt eerst zien daarna betaal je pas oplichters die diplomavandaag zwart maken zijn oplichters die op Google 7 sites gebruiken om mensen op te lichten en het is een bende die nep recessies plaatsen ik ben opgelicht door deze f…..king criminelen !!!

Diploma vandaag scam -

Kijk voor ze uit dit zijn geen diploma verkopers dit zijn criminelen

Joop -

Diploma vandaag diploma verkoop diploma leverancier een en al dezelfde oplichtersgroep. Nooit je gegevens aan hen sturen zij persen je ermee af

Dit klopt ben door diploma vandaag en verkoop.opgelicht. de politie is bezig met diploma vandaag want zij ontvoeren je een soort VAN SPREEK NIET MET HUN AF!!

joop -

BIJ [email protected] kun je echt een diploma kopen ben helaas door andere opgelicht maak nooit geld over anders ben je geld kwijt

DIPLOMA KOPEN -

Diploma nodig voor een sollicitatiegesprek of om u te verantwoorden tegenover je familie? Wij leveren u de juiste informatie. Een diploma (MBO,HBO,VWO,HAVO en allerlei andere soorten diploma’s) zijn over het algemeen zeer redelijk geprijsd.

snel bestellen is snel leveren.
Niet tevreden? Dan betaalt u niets. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

MAAK NOOIT GELD OVER !!!!!!!! pas op voor oplichters!!!

GERTJAN -

BIJ [email protected] is het eerst zien dan kopen en rest zijn allemaal oplichters trap daar niet !!! en maak nooit geld over !!!!!!!!!!!!

Ton -

Diploma vandaag diploma verkoop diploma leverancier een en al dezelfde oplichtersgroep. Nooit je gegevens aan hen sturen zij persen je ermee af

DIPLOMA KOPEN -

Diploma nodig voor een sollicitatiegesprek of om u te verantwoorden tegenover je familie? Wij leveren u de juiste informatie. Een diploma (MBO,HBO,VWO,HAVO en allerlei andere soorten diploma’s) zijn over het algemeen zeer redelijk geprijsd.

snel bestellen is snel leveren.
Niet tevreden? Dan betaalt u niets. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

MAAK NOOIT GELD OVER !!!!!!!!

Mohsin -

Besteld bij diplomakopenduo en zoals afgesrproken gekregen wat afgesproken is.

Ik meld het aangezien vele mensen twijfelen met welke partij in zee te gaan.

Billy Bob -

Ik lach me kapot om jullie allemaal

DIPLOMA VERKOOP OPLICHTING -

Daar ben ik weer.. WAT BEN IK STOM GEWEEST om in zee te gaan met diploma verkopen !!

Heb zojuist het HBO diploma dat ik nodig heb ontvangen van een van de aanbieders waar zij voor “waarschuwen”. Juist dit gaf mij vertrouwen, blijkbaar is niet alles wat het lijkt. Of alle aanbieders op die lijst betrouwbaar zijn weet ik niet. Die ik heb gekozen (de grootste van het web noemen zij zichzelf) wel. HET IS DUS WEL MOGELIJk

Annemiek -

het allerergste is dat ik mijn laatste geld kwijt ben geraakt aan diploma verkop.. maar ze laten me ni los.. ik mot hun nu 500 e betalen andrs gaan ze mn gegevens bij duo aangeven.. ondertussen hebbe ze mij vriende via facebook berichen gestuur

ik weet ni hoe de andere aanbieders zijn maar ga niet in zee met diplomaverkop de zogenaamde site die er al jaren is maar in 2020 is gemaakt…..

Diploma verkoop oplichting scam -

KIJK UIT!! IK ben erin getrapt door de commentaren hier maar Diplo verkoop zijn gewoon oplichters! Ben voor 550 euro de mist in gegaan. Die commentaar zijn natuurlijk van hen zelf.. 2 commentaar op 1 dag. Ga het nu proberen bij een ander ik hou jullie op de hoogte

DIPLOMA KOPEN -

Diploma nodig voor een sollicitatiegesprek of om u te verantwoorden tegenover je familie? Wij leveren u de juiste informatie. Een diploma (MBO,HBO,VWO,HAVO en allerlei andere soorten diploma’s) zijn over het algemeen zeer redelijk geprijsd.

snel bestellen is snel leveren.
Niet tevreden? Dan betaalt u niets. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

DIPLOMA KOPEN -

Stukje van inhoud:
Diploma nodig voor een sollicitatiegesprek of om u te verantwoorden tegenover je familie? Wij leveren u de juiste informatie. Een diploma (MBO,HBO,VWO,HAVO en allerlei andere soorten diploma’s) zijn over het algemeen zeer redelijk geprijsd.

snel bestellen is snel leveren.
Niet tevreden? Dan betaalt u niets. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

Sanne d V -

Dat kan kloppen, Ik heb de mijne ook van diplomaverkoop.com

Ik lees een heleboel foute recensies van de rest. Zal wel kloppen. Ik ben in ieder geval hartstikke blij met van diplomaverkoop voor mij heeft gedaan en vandaar mijn Goede referentie bij deze…

Rogier B. -

diplomakopen247 is een oplichter
diplomakopenduo zijn oplichters
diplomakopen2020 punt nl zijn oplichters

Ik heb het nog 1x geprobeerd bij diplomaverkoop.com en daar heb ik hem wel ontvangen.

Pas op voor de rest allemaal!!

Sjon -

ok een Fake partij….na betaling is elke communicatie gestop en kan je fluiten naar je diploma

Schroevers -

Iedereen PAS OP. Het zijn allemaal oplichters. Je wordt op de hoogte gehouden en goed behandeld totdat je geld overmaakt. Alle positieve recensies zijn nep. Trap er niet in, je raakt je geld kwijt en je kunt niet eens aangifte doen.

Roevers -

Toevallig dat de laatste 4 commentaren allemaal vanaf jouw IP adres komen. Typisch gevalletje nep commentaar!

S. Schroevers -

bedoel je mij? Ik heb inderdaad op meerdere websites geprobeerd mensen te waarschuwen om niets te geloven van diploma247. Sterker nog ik heb aangifte gedaan en er worden 2 onderzoeken gedaan. Ik riskeer zelf een boete maar om deze afschuwelijke oplichter te stoppen heb ik dat zeker over.

Fatima Ait -

Hoe kan t dan dat wij gwn hebben gekregen vn diplomakopen247.info???????
Mensen, laat je niet beïnvloeden door al deze neppe reacties

Groet Fatima

Jay -

Bende gij van de wouten of wa leugenaar

Farida -

Diploma 247 zijn oplichters. Lang getwijfeld, toch met ze in zee gegaan. Mooi verhaal, echter na betaling GEEN communicatie meer. NIKS geleverd. Mensen pas op voor aanbieders met protonmail, is 1 dezelfde oplichter

Mo -

Bedrogen door mijn eigen ras!! Pas op voor diploma 247!!!

Will -

Pas op voor diploma247
Betaald en nooit meer wat van gehoord! 2 grote oplichtersbende met meerdere websites. Pas op!!!

A Varaj -

Helaas wordt mijn reactie steeds verwijderd. Maar let op!

diploma247 is nog steeds actief en een oplichter! zoek maar eens op zijn rekeningnummer / Bunq betaling, dan vind je 100 (8 jaar actief) gedupeerden via Marktplaats…. dat zegt genoeg

AUB even laten staan dit

Thomas Pedro -

Hier een Diploma gekocht en ook ontvangen. Weet niet of zij ook registratie doen want kheb alleen mbo 4 gekogt

Marcel -

Bij welke site als ik vragen mag?

en waarom reageren de mensen die ‘wel’ geleverd hebben nooit op een vraag……

toeval

Rovers -

Oplichters!!

Margreet Dakkers -

Oplichters

Roevers -

!
Bedankt voor je bericht dankzij jou niet opgelicht door diplomakopen 19 nl

!¡!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!! Kijk uit!¡!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!! Kijk uit
De iplomakopen 2019 nl, aka diploma verkoop diploma Nederland NL aka diplomakopen 3 6 vijf en de ANDERE oplichter SITES VAN DEZE GROEP. KIJK UIT JONGENS!! BEN MIJN LAATSTE CENTRN KWIJT MAAR WE GAAN ZE PAKKEN!!!!!!!!!!!! WIJ HEBBEN HEEL GOED ONDERZOEK GEDAAN DEZE BENDE HEEFT TIENTALLEN SITES!!

Peter -

WAARSCHUWING, pas op allemaal van diploma247. Vriend van mij heef zijn geld kwijt door deze oplichter

KIJK UIT!!!!!! -

!!¡!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!! Kijk uit!¡!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!! Kijk uit
De iplomakopen 2019 nl, aka diploma verkoop diploma Nederland NL aka diplomakopen 3 6 vijf en de ANDERE oplichter SITES VAN DEZE GROEP. KIJK UIT JONGENS!! BEN MIJN LAATSTE CENTRN KWIJT MAAR WE GAAN ZE PAKKEN!!!!!!!!!!!! WIJ HEBBEN HEEL GOED ONDERZOEK GEDAAN DEZE BENDE HEEFT TIENTALLEN SITES!!

Antoinette -

Heb gwn geleverd gekregen hoor ????

Boos -

Leg het dan uit. Want ik ben al door 3 partijen opgelicht. Als het echt zo zou zijn waarom kan niemand het dan aantonen | uitleggen ??

Lina -

Allemaal oplichters

gwen -

wie kan mij adviseren over deze diplomas en heeft al een diploma gekocht?

Lars veeveen -

Kijk uit voor diplomakopen2019 diplomawinkel diplomanederland diplomaverkoop dit is een en dezelfde oplichters groep. Alberto Stegeman is ermee bezig.

Live -

Ik ben opgelicht door diplomawinkel2019.net help?

Anoniem -

Wij hebben (1 dag te laat, door postnl) het diploma en de registratie ontvangen van http://www.diplomakopen247.info. Succes.

Peter -

Je bent die oplichter zelf zeker

Julina -

Nog ff iets en dat jullie bedrogen worden je kent het spreekwoord boontje komt om zijn loontje.

Julina -

waarom een diploma kopen bang dat je handen vies worden pfff oplichters. O ja en als je een fout begaat b.v. in de zorg met iemand dood op je geweten nou sorry ga gewoon onderaan beginnen net als iedereen. Wat denken jullie wel lui zijn en een hoge functie en er niets voor hoeven te doen nou neem van mij aan eerlijk duurt het langst en van met je handen werken is nog nooit iemand dood gegaan

Charif -

Ik heb netjes geleverd gekregen van http://www.diplomakopen247.info

Gr,

Charif

Peter -

Is niet waar, ze zijn ook oplichters. We hebben ons geld kwijt door hun.

Charif -

Je loopt slap te lullen. Wij hebben het destijds netjes ontvangen.

Sany -

Beste mensen, een registratie bij DUO is 100% onmogelijk EN als er iemand is die beweert dat dat wel kan dan is het de verkoper zelf die dat zgn als koper meld via verschillende forums/reviews. Sommigen leveren wel een diploma (niet van echt te onderscheiden) en that’s it,jammer dat er veel oplichters actief zijn en schaamteloos andermans geld pakken.

Yassir -

En wat denk je? Zojuist mijn diploma ontvangen van http://www.diplomakopen247.info een grote shoutout naar jullie!

Mensen kijk aub uit voor die geraffineerde oplichters zoals diploma nederland, 100% oplichting. Ik heb het adres van deze meneer als je bent opgelicht laat je mail achter.

Gr,

Yassir El B

Amir -

Egt niet, deze website diplomakopen247 is de grootste opligter van allemaal! Hij scrhijft zelf heel veel berichte overal omdat hij zo reclame wil maken. Deze man heeft al heel veel mensen opgeligt! PAS OP!

Job en San -

Grapjas. Jij bent zeker een oplichter want wij hebben een diploma en VOG gekocht bij diploma kopen 247. Zeer tevreden. Kijk uit voor oplichters die fake recensies neerzetten zou ik zeggen.

Vr

Soumaya -

Bedankt Yassir voor uw constructieve comment, daar heb ik nu echt iets aan gehad. Meerdere aanbieders konden vooraf niks aantonen, behalve http://www.diplomakopen247.info echter hadden hen een negatieve recensie. Achteraf gezien is dit gewoon een nep recensie van waarschijnlijk een van de oplichtende aanbieders (staat hier vol met wie dat zijn).

Groet, Soumaya

Peter -

Hallo Soumaya, heb je echt een diploma ontvangen van diploma247, want na de positieve recensies die ik gelezen heb, had ik van m een diploma gekocht en na dat ik betaald heb, hoor ik van m helemaal niks meer. Ik denk dat mijn geld kwijt heb

Mo -

Thanks Soumaya! Door al die reacties wisten wij het even niet meer. Maar het blijkt dat die Peter een concurrent is ????.

Wij hebben het diploma geleverd gekregen tegen een interessante prijs.

Tom -

Ha Yassir,
Heb even de berichten onder het artikel doorgelezen en jij lijkt aardig veel af te weten van de nepdiploma-markt. Ikzelf ben bezig met een onderzoek erover.
Zou ik met jou verder in gesprek kunnen gaan over dit onderwerp.
Ik ben te bereiken op: [email protected]

gwen -

Hoi, ik wil graag meer weten over hoe dat zit met diploma’s kopen. Kan ik jou ergens een berichtje sturen? groetjes Gwen.

Anoniem -

Hallo Yassir, heb je echt een diploma ontvangen van diploma247, want na de positieve recensies die ik gelezen heb, had ik van m een diploma besteld en na dat ik betaald heb, hoor ik van m helemaal niks meer. Ik denk dat mijn geld kwijt heb

Peter -

Is niet waar!! Misschien hoort jij bij deze oplichters.

Rachid -

Ik wil wat meer info, kun je mij contacteren.

Fati -

Hey
Wou echt even weten of ik opgelicht ben en zoja heb je het adres van die oplichter ik heb betaald met bitcoins wat ik al appart vindt 620 euro 1week geleden ik zou het binnen 5 werkdagen ontvangen en nog niets wat ik mij afvraag wat gebeurt er met die bitcoins kan jij me helpen aub
Fatima

Antoine -

Marlies is nep dat is inderdaad de eigenaar van diploma Nederland te zien aan de IP-adressen. Ik.kom uit België en de politie is bezig met een onderzoek naar hen want zij persen je gewoon af! SCHANDALIG!!! KIJK UIT!

Marlies -

Ik lees hier veel vervelende reacties en die kan ik maar al te goed begrijpen. Ook ik ben helaas de mist ingegaan toen ik bij een partij (hint: protonmail) een diploma bestelde. Dit komt door alle positieve reviews die hij zelf blijft posten onder verschillende namen.

Zelf ben ik na lang zoeken terecht gekomen bij Diploma-Nederland . com. Een zeer betrouwbare partij die mij gelukkig wel verder kon helpen.

Even voor de goede orde, ik probeer uitsluitend mensen te waarschuwen en mijn ervaring mee te delen. Ik heb geen enkel belang bij bovengenoemde partijen. Voel je vrij om dus alsnog verder te zoeken.

Yassir -

Dames en heren kijk uit diploma Nederland zijn de grootste oplichters. Zij bedreigen mij op dit moment van schrijven met het publiceren van mijn privégegevens. Marlies is nep dit is gewoon de eigenaar. Ben dus voorn600 euro in de mist gegaan en moet nu nog eens 600 betalen zodat zij mijn priv gegevens wissen. Diplomakopen247.info heeft mij wel bewijs kunnen sturen ik zal binnenkort laten weten of hij wel echt zijn ik hoop het

Gr Yass

gwen -

Hoi, ik wil graag meer weten over hoe dat zit met diploma’s kopen. Kan ik jou ergens een berichtje sturen? groetjes Gwen.

Sam -

Ik wil een diploma kopen inclusief duo register. Daarnaast wil ik een voorbeeld zien van het diploma. Er zijn teveel aanbieders waar je niet eens een voorbeeld kunt zien van het diploma. Daarnaast vragen alle aanbieders om het bedrag via bitcoins over te maken, omdat het dan niet te achterhalen valt. Als er de mogelijkheid bestaat om het diploma ergens op te halen dan hoor ik het graag

Dennis -

Iemand die een betrouwbare site weet om diploma te kopen voor pabo.
Zonder opgelicht te worden betaling na eerst zien diploma

Tommen -

Diplomanederland NEE
Diploma247 NEE

Van Veen -

Ik heb vrijdag mijn diploma ontvangen van diplomakopen247.info, echter daar voor helaas ook opgelicht.. maar ja wie niet!? Heb jij slechte ervaringen met 247?

Boos -

DIploma 247 LEVERT NIET, TRAP NIET IN DEZE VERHALEN. LEVER JE WEL??? GEEF DAN EEN VOORBEELD!! Of minstens een laatste mail aan iedereen die je hebt opgelicht, met haha, je bent er in getrapt. Zelfde voor diploma2019, ze leveren niet.
Wie levert er wel? Ik heb er best iets voor over namelijk!

Regina -

Heeft iemand ,die wél zijn diploma gekregen heeft, ook zijn registratie gehad en gecheckt.
Ik wil graag góede ervaringen, er zijn nu veel oplichters , bitcoins etc.

Mrt -

Gisterochtend diploma ontvangen van [email protected]

Miko -

Als je mij honderd euro betaald stop ik met jou zomaar zwart te maken mail me op mijn oplichtersmail oké diploma2019? Als je dit lees iig..

Yolanthe -

Bedankt voor alle tips jongens en meiden. Ik kan bevestigen dat [email protected] echt levert tevens kwaliteit aflevert. Succes! 😉

miko is een oplichter -

helaas is miko echt n oplichter jammer dat k geen screenshots kan toevoegen want hij zeht het leterlijk op de mail. naja 500 eur9 kwijt aan miko gelukkig heeft [email protected] mij wel geleverd

Miko -

Begrijp dat je geen potentiele klanten kwijt wilt. Valt op dat je steeds dezelfde spellingsfouten maakt ook onder andere namen. Ik lever zelf helemaal niks dus post mijn zogenaamde mail maar. Maar ik weet en gelukkig meerdere mensen dat diploma2019@protonmail niks levert wel geld incasseert!! Mensen wees dus alert en betaal nooit vooraf!

Martijn -

diplomawinkel2019.com <3

Miko oplichter -

Ik heb onderzoek gedaan en ben erachter gekomen dat Miko dus lid is van de oplichtersbende. Vreemd dat ik twee dagen terug mijn diploma van diploma2019 protonmail com heb ontvangen en jij geen reactie krijgt. Ik haat zulke oplichters als jij bijna de mist in gegaan door jou

Walt -

netjes mijn dip en registrstie ontvangen van diplomawinkel2019.com bedankt

Miko -

Beste tom en walt ik heb dezelfde site en mailadres gebruikt maar ik heb niets ontvangen nog geen reactie meer wel betaald..?? Of diploma2019 plaats hier zelf onder pseudoniem deze reacties…

Miko -

Geen reacties? Wie heeft er echt een diploma ontvangen? Protonmail of diploma 2018 en 2019 we weten nu dat jullie oplichters zijn. Verspreid de info mensen en website zal ik verzoeken uit de lucht laten halen. Mensen pas dus op trap er niet in!!

Tom -

Ik had de reacties nog niet gelezen maar was na bestellen best bang geworden door de reactie van miko gelukkig gewoon myn diplom ontfangen na dat ik was opgelicht door een andere partij zeker miko

thanks diplomawinkel2019.com

Tom -

Ook een diploma gekocht bij http://www.diplomawinkel2019.com en goede kwaliteit gekregen

PB -

Heb je diploma ontvangen? Via [email protected]? Heb je betaald via bitonic. Ik wacht nog op antwoord.

Miko -

Diploma 2019 protonmail niet bestellen. Dit zijn oplichters ze vermelden slim op hun website dat je oplichters moet doorgeven. Maar ze laten je betalen via bitcoin en dan hoor je niets meer. Onderstaande reacties waarschijnlijk door hun zelf geplaatst.

Jannette -

Bedoel je diplomawinkel2019.com want zij hebben mij afgelopen week gehlpn

Jos -

Ook ik heb het ontvangen van hen thanks guys

Godskind -

Godzijdank diploma ontvangen van diplomashop @ protonmail .com heb het uiteindelijk toch gedurft door alle goede recensies en gelukkig maar

Yvet -

Diplomakopen bestond helaas niet meer. Ik heb vanochtend een diploma ontvangen van [email protected]

Marga -

Goed om te horen. Na opgelicht te zijn door diplomanederland ook zaken gedaan met [email protected] gelukig leveren zij wel

Elstar Appel -

Ook ik heb gelukkig mijn diploma ontvangen van http://www.diplomakopen-2018.nl super happy thanks!

Lotte Kremers -

Na twee keer opgelicht te zijn heb ik eindelijk een diploma kunnen ontvangen. Ik had hem gekocht via http://www.diplomakopen-2018.nl en ontving het dit keer wel binnen 2 dagen!!!

Danya -

Hoi Lotte,

Mijn vraag is of de website waar jij je diploma hebt gekocht echt is? Want ik heb nu via een website gedaan en na de betaling hoor ik nu niks meer. Dus wil niet voor tweede keer opgelicht worden.

Jamel -

Hey wie weet waar ik kan diploma kopen niveau 2

Diploma_nu -

Diploma Nodig?

Binnen 3 dagen geleverd!!!

Niet te onderscheiden van de echte,

Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Diploma_nu -

Diploma Nodig?

Binnen 3 dagen geleverd!!!

Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Diploma_nu -

Mail naar [email protected] voor meer informatie

Diploma_nu -

Beste Nederland,

Wij leveren diploma’s die niet van de echt te onderscheiden zijn.
MBO, HBO, VWO, HAVO en allerlei andere soorten diploma’s.
Pas betalen als je akkoord gaat met het diploma.
U krijgt het diploma eerst te zien.
U betaalt pas als u akkoord gaat met het diploma .

Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Diploma_nu -

Beste Nederland,

Wij leveren diploma’s die niet van de echt te onderscheiden zijn.
MBO, HBO, VWO, HAVO en allerlei andere soorten diploma’s.
Pas betalen als je akkoord gaat met het diploma.
U krijgt het diploma eerst te zien.
U betaalt pas als u akkoord gaat met het diploma .

Mail naar [email protected] voor meer informatie

Diploma_nu -

Beste Nederland,

Wij leveren diploma’s die niet van de echt te onderscheiden zijn.
MBO, HBO, VWO, HAVO en allerlei andere soorten diploma’s.
Pas betalen als je akkoord gaat met het diploma.
U krijgt het diploma eerst te zien.
U betaalt pas als u akkoord gaat met het diploma .

Mail naar [email protected] voor meer informatie

Jan -

Diploma kopen!?
[email protected]

Eerlijk en betrouwbaar!

Rick -

Waar kan ik een havo of vwo diploma kopen ?

Mieke -

Ik wil graag een diploma kopen mbo niveau 4
Hoe gaat het in zijn werk?

Mieke -

Waar heb je het diploma besteld en wat is je ervaring

ilham -

Ik wil graag een MBO diploma kopen. Zou je me kunnen helpen?

Volkan -

De verhaal klopt want dat fout heb ik ook gedaan ik ben ook met een boete van 500 afgekomen naa 2 jaar kwamenze achter dat het nep was dus als je van plan bent doe het niet A.U.B. je krijgt er veel spijd van heel veel spijt

sivie -

Kan iemand die al ergens een diploma heeft gekocht en het is gelukt contact met mij opnemen? Ik ben namelijk eerst opgelicht door diploma kopen.nl eerst betaald en nooit meer wat gehoord. Stuur mij een whatsapp 0686154907

zomaar -

Voor meer informatie, mail naar [email protected]

ProfessorX -

Wil graag diplomatje bestellen mail me ik hoor het wel gr. Xavier

rico -

hoi ben geinterseert heb je meer informatie kwa prijzen enz mijn mail [email protected]

sam -

graag mer info over een diploma heb het met spoed nodig

Lacrim -

Hey
Wie weet waar je een mbo diploma niveau 2 kan kopen?
Bedankt bij voorbaat.

ron -

lacrim…wat is je email…krijg je antwoord.

rico -

hoi ron ik ben geinterseert stuur eens meer info

groeten

Aad -

Ik wil een niveau 2 diploma mbo hebben met spoed wordt extra voor betaald vandaag nog….

theo -

Kun je mij info en prijs sturen voor een MBO diploma ??

Roy -

Jij had meer info omtrent diploma’s?

CC -

hoi ik ben opzoek naar een diploma. mbo niveau 4 maar het moet geregristreerd worden.

Ryan -

Hey ik ben met spoed op zoek naar diploma kan je me aub helpen?? Groetjes

zomaar -

Te koop aangeboden
Boek: Diploma kopen
Stukje van inhoud:
Diploma nodig voor een sollicitatiegesprek of om u te verantwoorden tegenover je familie? Wij leveren u de juiste informatie. Een diploma (MBO,HBO,VWO,HAVO en allerlei andere soorten diploma’s) zijn over het algemeen zeer redelijk geprijsd.

snel bestellen is snel leveren.
Niet tevreden? Dan betaalt u niets. Voor meer informatie, mail naar [email protected]

Jan -

Ohhh, inderdaad. Ze gebruikte hem. Ja, dan is het keihard fraude. Maar als ze hem gewoon had gekocht omdat ze het mooi vond, en niet voor criminele doeleinden, had ze wellicht een andere situatie.

jan -

Dit kan helemaal niet. Een diploma kopen mag in alle gevallen.
Het is absoluut geen strafbaar feit. Alleen het misbruiken ervan is strafbaar volgens de wet.
Dus als je je diploma boven je bed wilt hangen is er niets aan de hand. Als je je werkgever ermee oplicht, dan heb je een probleem. Maar dat kon de politie helemaal niet weten! Dus wat een onzin dit!

mara -

Beste Jan,

Bedankt voor je reactie. Helaas voor deze mevrouw is dit echt zo gegaan. Zij heeft het diploma daadwerkelijk gebruikt en is ontslagen door haar werkgever omdat hij hier via-via achter is gekomen. Het recht op haar uitkering is ze hierdoor verloren.

Het is geen onzin. Was het maar zo’n feest.

Groet,
Mara van Damespraatjes

Realistisch -

Fake verhaal… klopt allemaal voor geen meter… verhaal is duidelijk in elkaar gezet.

Mariska -

Ik vind dit echt niet kunnen. Wel dapper van Janna dat ze haar verhaal aan Damespraatjes heeft verteld en dat ze spijt heeft.

Francis -

Jeetje het zal je maar gebeuren……….

Reageer ook