fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: De vriend van Dorien brengt regelmatig een bezoek aan de hoeren

Dorien (28) houdt van haar vriend. Ontzettend veel. Ze wil hem dan ook niet kwijt. Nooit. Zelfs niet nu ze heeft ontdekt dat hij regelmatig naar de hoeren gaat. “Ik heb het een vriendin verteld omdat ik echt mijn verhaal kwijt moest. Zij snapt mij niet. Ze vindt het belachelijk dat ik bij Aart blijf. Ik kan niet anders. Ik weet me geen raad zonder hem.”

Spijt als haren op haar hoofd heeft ze dat ze haar vriendin haar grootste geheim heeft opgebiecht. “Andere kerels gaan naar de hoeren. De jouwe doet dat niet. Nou, dus wel. Ik vraag me steeds maar af: waarom? Waarom doet ie het. We hebben een prima seksleven, misschien soms wat sleur, maar we doen het vaak genoeg. Ik hoor Aart nooit klagen. We nemen er uitgebreid de tijd voor en genieten echt van elkaar. Ik kan me voorstellen dat mannen die thuis tekort komen hun heil elders zoeken. Maar in het geval van Aart hoeft dat helemaal niet. Dus: waarom gaat hij naar die vrouwen? Waarom betaalt hij voor seks?”

Lees ook: Dit zijn de redenen dat sommige mannen naar de hoeren gaan!

Dorien slaapt er slecht van. Weggaan bij haar man is geen optie. “Hij heeft me uit de goot gehaald. Ik heb een beroerde jeugd gehad, mijn ouders waren alcoholisten en ik vluchtte al jong het huis uit. Zwierf op straat, sliep dan weer hier dan weer daar. Had nooit echt een vaste verblijfplaats. Ik leerde Aart in de kroeg kennen. Hij was de eerste die de moeite nam me te leren kennen, te ontdekken wie er achter dat zwervende meisje zat. We werden verliefd en ik mocht bij hem intrekken. Dat is nu twee jaar geleden. Ik ben stapel op die kerel. Hij zorgt goed voor me. Hij heeft een goede baan en verdient goed geld. Het ontbreekt mij aan niets.”

De schrik slaat haar om het hart als ze op zijn creditcardoverzicht een bedrag ziet staan dat is afgeboekt bij een massagesalon op de wallen.

“Ik wilde het niet geloven. Aart zou zoiets nooit doen. Toen hij thuiskwam heb ik het hem gevraagd en hij ontkende het niet. Zei dat hij geregeld naar de hoeren gaat omdat hij daar heel opgewonden van raakt. Ook verzekerde hij mij dat hij van mij houdt en dat hij de seks met mij heerlijk vindt, maar dat hij af en toe die spanning nodig heeft. Ik lig er wakker van. Zie dan voor me hoe zo’n hoer hem bevredigt. Eigenlijk wil ik geen seks meer met hem, maar dan ben ik bang dat hij het uitmaakt. Dan sta ik op straat en ik heb echt geen idee waar ik heen moet. Buiten dat, houd ik gewoon ontzettend veel van Aart en hoop ik dat dit een bevlieging is. Hij heeft geen idee hoe zeer hij mij hiermee kwetst. Het heeft mijn zelfvertrouwen een behoorlijk opdonder gegeven. Maar ik blijf voor hem vechten. Ik laat de liefde van mijn leven niet zo maar gaan. Ik houd van hem.”

Ps: Vier weken nadat we Dorien interviewde heeft ze ons laten weten dat Aart hun relatie heeft verbroken. Ze woont nu tijdelijk bij een vriendin.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Dame -

Lijpe shit ouwe

Reageer ook