fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Christina stal een Rolex van $ 35.000 en verstopte hem in haar vagina

Een Amerikaanse zakenman zit aan een hotelbar in Las Vegas. Hier raakt hij aan de praat met de knappe Christina. Na een paar drankjes en wat kletsen besluiten Christina en de zakenman naar zijn hotelkamer te gaan. Al snel trekken ze hun kleding uit en biedt Christina de man aan hem een massage te geven. Dit kan hij natuurlijk niet afslaan, zegt volmondig ‘ja’, doet zijn dure horloge af en gaat liggen.

Dure Rolex

Wanneer Christina een tijdje met de massage bezig is, komt de zakenman erachter dat zijn Rolex ter waarde van € 35.000 niet meer  op de plek ligt waar hij hem heeft achtergelaten. Hij staat op en gaat meteen op zoek, maar kan hem niet vinden. Christina, die in haar ondergoed naast de man staat, wordt gezien de weinige verstopplekken die ze heeft eerst niet als verdachte gezien. Uiteindelijk belt de man de security van het hotel en zij halen toch de politie erbij om Christina te laten ondervragen.

In haar vagina

Christina vindt het vervelend dat ze als verdachte wordt gezien en begint het onderzoek steeds verder tegen te werken. Uiteindelijk besluiten ze haar zelfs mee te nemen naar het bureau, waar al snel blijkt dat Christina het horloge wél heeft gestolen en heeft verstopt op een wel heel bijzondere plek: haar vagina.

Bekijk de reconstructie

Bekijk de reconstructie van het verhaal hier! Wij vinden het een bizar verhaal en vragen ons af wat Christina dreef tot het plegen van deze misdaad.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook