fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Anne haar man wil een open relatie zodat hij met andere vrouwen kan vrijen

Twintig jaar is Anne (44) getrouwd met Peter en ze is nog steeds gelukkig met hem. “Ik houd van hem en we hebben een bruisend seksleven. Vrijen met Peter is heerlijk en we doen het minimaal twee keer in de week.” Dat hij een open relatie voorstelde, kwam als donderklap bij heldere hemel. “Ik weet niet of ik dat zie zitten.”

Een open relatie houdt in dat beide partners met toestemming vrijen met andere personen. Anne heeft niet de behoefte om met andere mannen het bed te delen. “Ik kom volledig aan mijn trekken bij Peter. Hij weet precies wat hij moet doen om mij een orgasme te bezorgen. Hij weet wat ik lekker vind en andersom ook. Ik ben tevreden zo.” Ze denkt dat ze wel weet waarom Peter een open relatie voorstelt; hij kan dan vrijuit met andere dames de koffer induiken. Ze vermoedt dat hij niet snel vreemd zou gaan, maar als zij groen licht geeft, grijpt ‘ie zijn kans schoon.

Parenclub is anders
 “Vorig jaar zijn we voor het eerst naar een parenclub geweest. En dat vond ik super opwindend. We liepen samen een kamer in. In het midden stond een groot rond bed en een aantal stellen was daarop aan de gang. Een beetje bleu gingen we op het randje zitten en al snel werd ik door een wildvreemde vrouw gestreeld terwijl een andere vrouw Peter verwende. Het was zo opwindend. Uiteindelijk heb ik seks gehad met een man en werd Peter gepijpt door zijn vrouw.” Dat haar man het met een ander deed, vond ze niet gek. “We waren er samen en zagen wat er gebeurde. Zagen ook hoe we ervan genoten. Als Peter nu echt naar andere vrouwen toegaat zonder mij, met de intentie te vrijen, vind ik dat moeilijker te verteren. Hij is dan intiemer dan in de parenclub. Eerst praat hij wat met haar en langzaam gaan ze zoenen en aan het voorspel beginnen. De kans dat hij een emotionele band met haar opbouwt is vele malen groter dan dat gebeurt met een dame uit een parenclub.”

Ik kom niets tekort
Het hem verbieden wil Anne niet. “Je kunt iemand niet zeggen wat hij moet doen en wat niet. Ik heb hem wel uitgelegd dat ik het heel moeilijk zou vinden als hij met andere vrouwen naar bed zou gaan. Hij zegt dan dat ik ook met andere mannen seks mag hebben. Maar ik wil dat echt niet. Het lijkt me ongemakkelijk en ik heb het niet nodig. Ik kom niets tekort bij Peter. Het is nog maar de vraag of dat zo blijft als hij er andere vrouwen op na houdt.”

Ik moet me erbij neerleggen
Of ze hier uitkomen en wat Peter uiteindelijk gaat beslissen, Anne heeft geen idee. “Ik probeer me er maar niet druk om te maken. Veel invloed heb ik er toch niet op. Als Peter het graag wil, dan moet ik mij daarbij neerleggen.”

 

Reageer ook