fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Angela had een affaire met haar fysiotherapeut

Angela begrijpt nog steeds niet hoe ze er zo in heeft kunnen tuinen. Als een blok viel ze voor haar fysiotherapeut. De verhouding die ze had begon een jaar geleden. De 31-jarige Angela zat thuis met een burn-out. Naast de psychische klachten die ze had, reageerde haar lichaam net zo hard op de stress die door haar lijf gierde.

Haar nek en rug zaten vast. Alsof er dolken in waren gestoken. “Ik kon niet op of om. Mijn rug was een plank. Mijn huisarts verwees me door naar een fysiotherapeut.” Ze vond een fysiopraktijk bij haar in de buurt. De eerste afspraak had ze bij een vrouw. “Ik had totaal geen klik met haar. Ik vond haar onaardig en ze had harde handen.” Toeval of niet, de hardhandige masseuse vertrok met zwangerschapsverlof en Angela kwam in de zachte handen van Aron terecht. Een vrolijke man, met donkere krullen en ondeugende ogen. “En heel zachte handen”, vult Angela aan, “en ja, wat een cliché, ik viel als een blok voor hem.” Naast zachte handen bood hij de op dat moment sombere Angela een luisterend oor. “Hij was zo overtuigend en zo lief. Ik had die aandacht echt nodig.”

Al na een paar behandelingen voelt Angela vlinders. Zat ze met zweethanden in de wachtruimte tot hij haar kwam halen. Ze had geen idee wat Aron van haar vond. “Ik wist het echt niet. Was hij gewoon aardig, luisterde hij naar me omdat onderdeel van de behandeling was, of vond hij mij ook meer dan zo maar aardig?”

Bevrijding

Het was het laatste. Aron raadde Angela aan de behandeling voort te zetten bij een collega, omdat hij geen afstand kon houden. “Hij zei me dat hij smoorverliefd op me was.” Na dat hij die uitspraak had gedaan, trok hij haar zijn behandelkamer in en zoende haar hartstochtelijk. “Mijn hart zat in mijn keel. Alle opgekropte gevoelens die ik al tijden had, kon ik laten gaan. Het was zo’n bevrijding.” Aron draaide de deur van de behandelkamer op slot. Hij tilde Angela op en legde haar voorzichtig op de massagetafel. “Hij kleedde me uit, masseerde me en van het een kwam het ander. We hadden hele fijne seks, zacht en lief.”

Stomende sex

Natuurlijk bezocht Angela niet een collega van Aron, ze bleef met hem afspreken. De behandelingen die ze na die eerste keer bij Aron had, eindigde steevast in stomende seks. “Het viel me wel op dat hij me niet buiten de fysiopraktijk wilde zien. Maar ik was zo in de zevende hemel dat ik me daar niet druk over maakte. Ik leefde weer! Had er weer plezier in en straalde.” Dat hij zijn telefoonnummer maar niet gaf en niet actief was op social media, maakte Angela niet uit.

Ik mis hem

Als Angela in de krant een artikel leest over een fysiotherapeut in haar woonplaats die met negen vrouwelijke patiënten seks had, gelooft ze nog steeds niet dat het om Aron gaat. “Ik wist het zeker, dat zou hij nooit doen. Achteraf denk ik: hoe kon ik zo stom zijn? Natuurlijk zat hij niet op Facebook, hij moest zo anoniem mogelijk door het leven zien te gaan.” Aron ziet ze niet meer. Hij is ontslagen en ze weet niet waar hij is. “Ik weet niks van hem. En ik mis hem vreselijk. Ik mis zijn warme, zachte handen, ik mis zijn lieve woordjes. Ik snap dat niet, ik zou woest moeten zijn op hem, hij heeft me gewoon belazerd. Maar daarvoor houd ik teveel van hem.”

Karin van Leeuwen (43 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Bert -

Ach ja het kan iedereen gebeuren dat je gevoelens krijgt of verliefd kunt worden, het heeft vaak een nadeel van 1van de partijen.

Linda -

Gelijk heeft Peter, rare wijf dit.

Peter -

En als het andersom was geweest. Dan was het te erg voor woorden. Waanzin wat deze fysiotherapeut deed. En deze vrouw het ook nog goed praten.

Reageer ook