fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: Andrea vermoordde haar 5 kinderen

Als moeder zijn je kinderen je grootste prioriteit. Jouw leven staat in het teken van hun geluk, gezondheid en ontwikkeling. Je eigen kinderen iets aandoen, is voor de meeste moeders iets wat niet te begrijpen is. Gelukkig gebeurt dit dan ook maar weinig, maar ééns in de zoveel tijd horen we toch horrorverhalen over moeders die hun kinderen verwaarlozen, mishandelen of zelfs vermoorden.

Wat beweegt zo iemand om dat te doen? Het gaat toch tegen alle natuur in om je kind pijn te doen. In de meeste gevallen gaat het hier om moeders met een mentale ziekte, zoals bijvoorbeeld een depressie of een psychose.

In het onderstaande filmpje zie je het verhaal van Andrea. Vijftien jaar geleden vermoordde zij haar vijf kinderen. Dit deed ze niet zomaar, Andrea zat in een post-natale depressie en in een psychose. In dit filmpje laten ze een deel van haar medische geschiedenis en beweegredenen zien. We bekeken het met pijn is ons hart, maar vinden het wel goed om het met jullie te delen. Andrea zamelt momenteel geld in voor het Yates Children Memorial Fund.

Reageer ook