fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar kan je mooie en betaalbare horloges kopen?

Mijn vriend Ward is een groot horloge liefhebber en zou het liefste een paar keer per jaar een mooi exemplaar kopen. Horloges zijn vaak hartstikke duur en het is voor ons dan ook niet mogelijk om hier duizenden euro’s per jaar aan uit te geven. Persoonlijk was ik nooit zo heel erg van de horloges, totdat ik Ward leerde kennen. Hij had een mooi horloge van een bekend merk over wat ik best in gebruik mocht nemen. Nu ik die heb ben ik om: I love watches! 

Nu heb ik dus één echt mooie. Hier doe ik voorzichtig mee en berg hem elke avond goed op. Maar het lijkt mij ook wel wat om nog een paar mooie exemplaren te hebben, zodat ik het een beetje kan afwisselen. Verder wil ik hier niet de hoofdprijs voor betalen, een horloge van een paar honderd euro kan namelijk ook heel erg mooi zijn.

Mooie merken

Bij Horloge.be kan je zulke betaalbare horloges kopen. Zo betaal je niet de prijzen die ze bij Rolex en IWC vragen, maar heb je wel echt mooie en goede modellen. Ze hebben horloges van merken als Cluse, OOZOO, Casio, Micheal Kors, Rosefield, Nixon, Marc Jacobs, Fossil en nog veel meer.

Wij zijn echt helemaal fan van het prachtige aanbod! Ze hebben super moderne modellen, van bijvoorbeeld het merk Cluse, maar ook meer klassieke modellen van bijvoorbeeld het merk Balmain. Ik zou hier makkelijk 30 modellen kunnen bestellen waar ik helemaal weg van ben, maar ik houd me in. Haha!

Welke zou jij wel willen hebben?

Welke horloges zou jij wel willen hebben? Ga je liever voor een wat klassieker model of zou jij willen pronken met een modern horloge aan je arm? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel! We vinden het altijd erg leuk om te horen welke producten jullie graag zouden willen hebben.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook