fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar kan je het hele jaar door mooie badkleding kopen?

Over ongeveer 2 weken stappen mijn vriend en ik in het vliegtuig richting Cancun in Mexico. Wat hebben we er veel zin in! Ik ben al meer dan een jaar niet meer echt op vakantie geweest, dus ik kan wel zeggen dat ik er flink aan toe ben. Deze hele zomer heb ik doorgewerkt en bijna geen zon gezien. Gelukkig kan ik dat over 2 weken helemaal compenseren met de exotische, Mexicaanse zon!  

In de winter op vakantie gaan heeft heel erg veel voordelen. Zo kan jij lekker opwarmen, terwijl de rest van Nederland in de kou zit. En zomers zijn zonnige bestemmingen vaak super duur, maar door iets later in het jaar te gaan ben je vaak net wat goedkoper uit. Op kerstmis na dan. Hoewel er dus heel veel voordelen aan het ’s winters reizen zijn verbonden, zijn er ook nadelen. Het is bijna onmogelijk om leuke zomerkleding te scoren, simpelweg omdat alle najaarscollecties in de winkels hangen. Ook een mooie bikini kopen wordt vaak lastig, ook deze zitten vaak niet in de najaarscollectie.

1

Maar, maak je geen zorgen! Wij hebben een hele fijne tip voor je. Want online kan je wél nog de mooiste badmode aanschaffen, zoals bijvoorbeeld bij Chilla. Bij deze webshop vind je bikini’s, badpakken, strandkleding en accessoires. Ze verkopen badmode van Phax, Luli Fama Miami, Pily Q, Banana Moon, Maaji,  Palmarosa en nog veel meer. Niet alleen de bikini’s en badpakken zijn to die for, maar ook de strandjurkjes en tuniekjes vinden we geweldig. Aanradertje dus!

2

Heb jij binnenkort ook een lekkere vakantie in de planning staan? Waar gaat de reis naartoe? En wat is nou echt een bestemming waar jij nog een keer heen zou willen? Wat het ook is: je weet nu waar je een mooie bikini of een geweldig badpak kunt kopen. Zo weet je zeker dat je de show steelt op het strand!

3

Reageer ook