fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar gaan wij deze zomer naartoe op vakantie?

Eind september ga ik voor het eerst met mijn gezin op zomervakantie! En ik kan je vertellen dat het uitkiezen van een bestemming nog niet makkelijk was… Aanvankelijk wilden we graag naar de Filippijnen. Maar gezien de lange vliegreis en het grote tijdsverschil, leek ons dat niet zo handig met een kindje van één jaar oud. Dat werd dus verder zoeken…

Waar moeten we naartoe?

Zo goed als elke bestemming passeerde de revue, van een luxe resort in Griekenland tot een heerlijk vakantiehuis in Spanje. Omdat we eind september gaan, is Europa niet altijd even zon-zeker en kozen we er dus voor om een bestemming buiten Europa te kiezen. Iets wat niet al te ver vliegen was, waar ze kindvriendelijk zijn en niet extreem veel tijdverschil hebben. Azië viel hierdoor direct af en onze focus werd verlegd naar het Caribisch gebied of de Verenigde Staten.

Waarom Florida?

Uiteindelijk kozen we voor Florida. Als je er over nadenkt is het een ideale bestemming voor kinderen! Met TUI kan je er rechtstreeks naartoe vliegen (voor een kleine prijs), je hebt super veel mooie huizen en hotels, de stranden zijn heerlijk en het tijdsverschil is maar 6 uur. Ook zijn ze er erg kindvriendelijk en zijn er veel bezienswaardigheden.

Lekker ontspannen

Ik kan echt niet wachten tot ik met een heerlijke Captain Morgan cocktail aan het strand lig. Voetjes omhoog, spelen met de kleine en gewoon heel hard genieten. Ook wil ik zeker een bezoekje aan Disneyworld en Universal Studio’s brengen. Disney blijft een magische plek en in Universal heb je een speciaal Harry Potter gedeelte waar ik altijd al naartoe wilde.

Ben jij ooit naar Florida op vakantie geweest? Wat vond je er toen van? Wie heeft er nog goede tips voor leuke dingen met een kind van 1 jaar oud? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook