fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouwelijk en stoer: dit zijn onze favo items uit de nieuwe Protest collectie!

De lente staat voor de deur en dat is voor ons dé tijd om ons te gaan oriënteren op nieuwe kleding, zo ook voor de zomer. Bikini’s, jurkjes, shorts en playsuits, zijn onmisbare items voor die periode. Waarom wij zo ‘vroeg’ al gaan shoppen? Simpelweg omdat tegen de tijd dat je het echt nodig hebt, de meeste toffe items zijn uitverkocht of niet meer in jouw maat beschikbaar zijn. Er zijn een aantal merken die we goed in de gaten houden hier op de redactie. Aan mij de eer om jullie te vertellen over onze favo items uit de nieuwe Protest collectie.

Kleurrijke bikini’s

In de wereld van dames zwemkleding merk je dat trends belangrijk zijn. Waar het ene jaar de qua kleuren meer ingetogen bikini’s populair zijn, zien we dit jaar weer de kleurrijke bikini’s terug in de collectie. Omdat je jezelf in een bikini bloter geeft dan normaal, is het belangrijk om je goed te voelen in wat je draagt. Kies idealiter gezien voor een bikini die goed bij jouw figuur past, zodat je je niet onzeker hoeft te voelen. Heb je een kleinere boezem, dan is een triangel bikini een echte aanrader. Heb je grote(re) borsten dan is een ondersteunende bikini aan te raden. Gelukkig weten ze bij Protest precies wat ze doen en bieden ze voor iedereen een goede (en zelfs meerdere) optie(s). We zien in de nieuwe collectie gezellige bloemetjes en kleurrijke streepjes terug. Helemaal top voor de aankomende zomer (of een frisse lenteduik natuurlijk, als je dat aandurft).

Vrouwelijk en stoer: dit zijn onze favo items uit de nieuwe Protest collectie!

Nog meer streepjes, bloemetjes en stipjes

Naast de ‘gewone’ kleuren roze, (donker)blauw en crème, zien we binnen de nieuwe collectie dames kleding ook veel aqua, groen, babyblauw en terracotta terug. Zeker die laatste vinden we erg leuk omdat dit een beetje mediterraan is (en we houden wel van een fijne vakantie). Eigenlijk is de kleding dus heel erg goed te combineren met de zwemkleding. Na een dagje strand, trek je even snel een mooi jurkje over je bikini aan, doe je je haar in een knot en je kunt aanschuiven bij een gezellige tent om te genieten van shared dining. Oh ja, vergeet je espadrilles niet, slippers zijn niet zo netjes in een restaurant, tenzij het een strandtent is natuurlijk.

Vrouwelijk en stoer: dit zijn onze favo items uit de nieuwe Protest collectie!

 Jumpsuit of playsuit?

Wil je casual maar toch gekleed de deur uit, bijvoorbeeld omdat je bent uitgenodigd voor een bruiloft in een mooie boomgaard, dan is een jumpsuit een perfecte keuze. Ze zijn er in verschillende stoffen en printjes, dus er zit vast en zeker iets tussen dat helemaal past bij jouw smaak. Een playsuit is echter minder geschikt voor bovenstaande gelegenheid, maar dan weer wel als je een gezellige picknick in het park hebt met vrienden/familie. Het verschil tussen een jumpsuit en een playsuit is eigenlijk alleen maar dat de playsuit korte mouwen en pijpen heeft en de jumpsuit lang. Kijk dus goed naar de gelegenheid en maak op basis hiervan jouw keuze!

Korting

We hebben van Protest een 10% kortingscode gekregen, waar jullie gebruik van kunnen maken. Deze is geldig t/m 31-10-2023.
De code is: damespraatjes10. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Beeld: Protest

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Reageer ook