fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het perfecte vrijgezellenfeest organiseren? Zo pak je het aan!

vrijgezellenfeestje organiseren

Staat je vriendin op het punt van trouwen en heb jij het vrijgezellenfeest organiseren in je portefeuille? Geen paniek. Er zijn zoveel leuke uitjes te verzinnen. Wij helpen je op weg. Succes verzekerd :-).

Vrijgezellenfeest organiseren

Ja, je kunt je vriendin verkleden als een roze konijn of pin-up girl of banaan en haar meesleuren door de stad. Gegarandeerd dat jullie de hele avond aanspraak hebben en je vriendin langzaam dronken wordt al was het alleen maar om te vergeten dat ze als een banaan aan de bar zit. Maar er is zoveel meer te doen, zonder de toekomstig bruid al te veel in verlegenheid te brengen. Wat kun je tegenwoordig allemaal doen op een vrijgezellenfeest?

Fun Village

In het Rotterdamse Fun Village kun je met je vriendinnen terecht voor een onvergetelijk feestje. Er is een breed aanbod van workshops en activiteiten en echt ontzettend cool lijkt ons Real Axe Throwing. Met een handgemaakte hakbijl mik je op het bijlbord en probeer je zoveel mogelijk punten bij elkaar te schrapen. Wat? Je vindt dit echt iets voor mannen? No way! Probeer het maar en binnen no time ben je fanatieker dan wie dan ook. Vind je Real Axe Throwing toch iets te heftig? Dan kun je in Fun Village samen met je vriendinnen een Escape room doen en kijken of het lukt de Black Box binnen 75 minuten te heractiveren. Of kies voor Prison Island waar actie, behendigheid en plezier met elkaar het belangrijkste zijn. Fun Village zorgt uiteraard ook voor hapjes en drankjes en je kunt activiteiten combineren.

Bonbons maken

Grote kans dat jij en je vriendinnen dol zijn op chocola. Hoe leuk is het dan om die smakelijke bonbonnetjes zelf te maken? Verspreid door het hele land zijn er workshops waar je dat kunt leren en lekker je eigen chocolaatjes leert maken. Er zijn zelfs bonbonworkshops die de chocolaatjes in erotische vormpjes gieten, wat natuurlijk hilarisch is en nog lekker ook.

Yoga op het strand

Liggen jij en je vriendinnen regelmatig in een down dog of zwaaien jullie naar de zon vanaf een matje? Boek dan een yogales op het strand. Onder begeleiding van een professional krijgen jullie een uur yoga en daarna kunnen jullie lekker bijkomen op een handdoek op het strand. Een frisse duik en een cool drankje zorgen voor een onvergetelijk en gezellig vrijgezellenfeest.

Op naar het museum

Misschien komen jullie er nauwelijks aan toe om weer eens een museum te bezoeken. Plan op een vrijgezellenfeestje een bezoek aan een museum. Ga met je vriendinnen naar het Kröller Muller-museum, bekijk een tentoonstelling en ga daarna een mooie wandeling in de buurt maken. Het is daar op de Veluwe prachtig. Je kunt ook fietsen huren en een gezellig tochtje met zijn allen maken. Succes verzekerd.

Mag jij het vrijgezellenfeest organiseren?

Je ziet: er is genoeg te verzinnen voor een vrijgezellenfeest organiseren. Kies iets wat bij de aanstaande bruid past en waar haar vriendinnen ook blij van worden. En na zo’n gezellige dag kun je je vriendin altijd nog als een bunny verkleden en de kroeg in gaan om de leuke dag af te toppen.

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Afbeelding: Ibrahim Boran via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook