fb

Vriendenboeken.nl: Bijzonder om te krijgen, geweldig om te geven

Is jouw liefste vriendin jarig, heb jij binnenkort een babyshower of ben je uitgenodigd voor een spetterend trouwfeest? Dan wil je vast iets speciaals geven. Een cadeau waar ze over 25 jaar nog naar kijken en over praten. De nieuwe website www.vriendenboeken.nl maakt dat mogelijk. Vanaf nu kun je op zeer eenvoudige wijze, 100% online, samen met je vrienden, een vriendenboek te maken en digitaal te laten drukken.

Zodra je met een vriendenboek start kun je mensen uitnodigen om een bijdrage te leveren. Dat gaat allemaal automatisch via de site. In plaats van het ouderwetse invullen met de pen, doe je het allemaal gewoon achter je computer. Vragen invullen en foto’s uploaden. Het boek kun je daarna nog mooier maken met extra fotopagina’s, sfeerbladen en jaaroverzichten. Iedereen zal genieten van deze jaaroverzichten. Deze nemen je echt mee terug in de tijd; de muziek, films, de hoogtepunten in het nieuws, echt alles staat erin.

Bij Vriendenboeken.nl kun je kiezen uit maar liefst 39 thema’s: van bruiloften, verjaardagen, reünies, pensioen tot afscheid groep 8. Alles is mogelijk. En bij ieder thema is er ook nog eens keuze uit verschillende achtergrond ontwerpen. De boeken zijn beschikbaar in twee formaten: 20 x 20 cm of 30 x 30 cm.  Daarbij is het bij het kleine formaat ook mogelijk om te kiezen voor een ringband.

Iedereen wordt superblij van zo’n boek, de makers en degene die het ontvangt. En zeg nou zelf, wat heb jij liever als cadeau, iets persoonlijks waar aandacht aan is besteed of een fles wijn?

De productie van de vriendenboeken wordt gedaan door Telstar Media van Fotoboeken.nl, die jarenlange ervaring heeft met het digitaal drukken van fotoboeken. De boeken zijn dan ook van een prachtige kwaliteit.

Reageer ook