fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vreemd: deze mensen lieten een tepel-tattoo zetten

Een paar jaar geleden liet ik een tattoo op mijn rug zetten. Het is een quote van Henry David Thoreau, een Amerikaans filosoof en dichter. Ik kreeg de tattoo van mijn inmiddels ex-vriendje. Hoewel de relatie verbroken is, ben ik nog steeds heel blij met mijn tattoo. Dit komt doordat ik goed heb nagedacht over de tekst, maar ook over de plek: op mijn ruggengraat. Ik zie hem dus maar zelden en mijn omgeving ook. Dat houdt het leuk! 

Van wie ik me afvraag of het nog leuk is, is bij de mensen met de onderstaande tatoeages. Het zijn tepel-tattoo’s en wij kunnen ons op de een of andere manier niet voorstellen dat iemand hier zijn of haar hele leven blij mee is… Kijk en oordeel zelf: hoe lang is dit grappig?

7
6
5
4
3
2
1

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook