fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Vera: Ik wil graag seks met een seksspeeltje, maar durf het niet tegen mijn man te zeggen

Lieve Vera, mijn man en ik hebben al jaren een prima seksleven, maar ik zou het graag iets spannender willen. Bijvoorbeeld door eens gebruik te maken van een seksspeeltje. Ik vind het doodeng om hem dit te vragen, hoe pak ik het aan? Liefs, Kim

Lieve Kim,

Bedankt voor je openhartige vraag en wat leuk om te lezen dat jij het initiatief wil nemen om dingen in de slaapkamer wat spannender te maken! Er zijn heel veel mensen die dit graag zouden willen, maar het niet zo goed durven. En dat snap ik heel goed! Toch is er geen enkele reden om je zorgen te maken en ik leg je graag uit waarom.

De kans is heel groot dat jouw man het een heel goed idee vindt om er eens samen een seksspeeltje bij te pakken. Je zou dit aan hem kunnen vragen, maar naar mijn idee is dit vaak helemaal niet nodig. Ga naar een (online) sexshop, koop dat seksspeeltje gewoon en pak hem er tijdens de seks bij. Ik durf te wedden dat jouw man hier alleen nog maar meer opgewonden van raakt en dat hij verder weinig uitleg nodig zal hebben.

Normaal gesproken adviseer ik altijd om met elkaar in gesprek te gaan, maar in dit geval zeg ik: “just go for it!”. De kans dat hij het geweldig vindt is vele malen groter dan dat hij het helemaal niks vindt. Mocht hij het niks vinden, dan merk je het dan wel weer. Waarschijnlijk moet hij er gewoon even aan wennen of zou hij het liever met een ander speeltje willen proberen. Maar het ijs is dan in ieder geval gebroken.

Kortom: trek de stoute schoenen aan, bestel een speeltje dat jou leuk en lekker lijkt en ga er samen mee aan de slag. Ik weet zeker dat het een succes zal worden!

Heel veel liefs,

Vera

1 reactie

liefdeskruiden -

Tegenwoordig kun je ook erotisch winkelen zonder je door een heel arsenaal van blote bortsen enz heen te moeten worstelen. Dat maakt het al wat fijner.

Reageer ook