fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: Wat vind jij de leukste klanten?

gigolo

Je schrijft altijd erg positief over je klanten, dat vind ik leuk om te lezen! Wat zijn klanten die jij het aller leukste vindt? En waarom vind je dit? Groeten van een anonieme fan!

Beste anonieme fan,

Bedankt voor het insturen van je vraag! Ik vind het altijd erg leuk als jullie mij naar mijn mening vragen. Natuurlijk ga ik weer mijn uiterste best doen om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Eigenlijk vind ik bijna alle klanten leuk. Ik heb het weleens gezegd, maar ik vind dat elke vrouw op haar eigen manier prachtig is. Toch heb ook ik natuurlijk een voorkeur! Ik vind het vooral heel erg leuk om vrouwen te bezoeken waarbij ik merk dat ze enorm van de date genieten.

Ooit had ik een klant waarbij ik het idee had dat ze helemaal niet genoot. Tijdens het beffen lag ze doodstil op bed en liet helemaal niet merken dat ze het naar haar zin had. Hier werd ik onzeker van en besloot haar te vragen of ze het wel lekker vond. Ze zei dat ze een stille genieter was en dat ze de avond van haar leven had. Hoewel ik natuurlijk blij ben om dat te horen, vind ik het zelf leuker als ik echt kan merken dat een vrouw geniet.

Kortom: klanten die laten merken dat ze het lekker vinden, duidelijk zeggen wat ze fijn vinden en vertrouwen in mij hebben, vind ik het aller leukste. Maar, niks ten nadele van de stille genieters hoor! Want ook dat mysterieuze vind ik hartstikke sexy.

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Gigolo henk -

Hey dave, Wat vind je een goede prijs voor een gigolo of prostituée

Reageer ook