fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: “Mijn vriend betrapte mij laatst tijdens het masturberen en werd boos. Heb ik echt iets verkeerd gedaan?”

gigolo

Beste Dave, drie weken geleden deed ik een middagdutje. Toen ik alleen in bed lag heb ik mezelf gevingerd. Toen ik bezig was, kwam mijn vriend de slaapkamer binnen en zag dat ik met mezelf bezig was. Hij werd heel boos en wil nu al drie weken geen seks met mij. Is het echt zo not done om te masturberen wanneer je een relatie hebt? Groet, W.

Beste W.,

Als ik je vraag zo lees, moet ik eerlijk zeggen dat ik denk dat dit meer een vraag voor Vera, de relatietherapeute bij Damespraatjes, is. Toch wil ik hem graag voor je beantwoorden! Mocht je voor je gevoel niet genoeg aan het antwoord hebben, dan is het misschien een idee om hem ook aan haar voor te leggen?

Maar goed: betrapt tijdens het masturberen. Laat ik heel duidelijk zijn: (bijna) iedereen masturbeert en daar is niks mis mee. Wat zeg ik? Masturberen is heerlijk en alleen maar heel goed. Ook als je in een relatie bent, kan je dit gewoon blijven doen. Je hebt een seksleven met je partner, maar ook zeker nog met jezelf.

 

Waarschijnlijk is je vriend geschrokken van het feit dat hij je betrapt heeft. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat hij je tijdens het masturberen zou zien en dat voelt hij waarschijnlijk. Toch kan ik me niet voorstellen dat hij écht boos is. De kans is groot dat hij zo nu en dan zelf ook masturbeert! Het zou natuurlijk ook kunnen dat onzeker wordt als hij ziet dat jij het met jezelf doet. Misschien heeft hij hierdoor het gevoel dat hij iets niet goed doet tijdens de seks die jullie samen hebben.

Als ik jou was, zou ik er met hem over praten. Vertel tegen hem dat je het niet erg vind dat hij je heeft gezien. Leg uit dat jij vindt dat er niks mis is met masturberen, ook niet als hij het zou doen. Zeg dat je van hem houdt en dat jouw ‘avontuurtjes met jezelf’ niks afdoen aan jullie seksleven samen. Door er over te praten wordt het hopelijk een minder beladen en ongemakkelijk onderwerp. Vooral als jij uitspreekt dat er niks mis is met masturbatie.

Hoe het ook loopt: blijf lekker masturberen. Niemand mag jou vertellen dat je dit niet zou mogen doen. Het is jouw lichaam en daar mag je van genieten zoals jij dat wil.

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook