fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: “Ik fantaseer tijdens de seks met mijn man over seks met vrouwen. Is dat normaal?”

gigolo

Beste Dave, mijn man en ik hebben een goed seksleven. We zijn ruim 20 jaar samen en doen het nog steeds drie keer per week. Toch zit ik ergens mee: ik kan alleen van de seks met mijn man genieten als ik over seks met vrouwen fantaseer. Ik heb dit nu een aantal jaar. Ik val echt niet op vrouwen, maar tijdens de seks fantaseer ik wel over ze. Is dat normaal? Groet, Yvonne.

Beste Yvonne,

Wat geweldig om te lezen dat jij en je man zo’n actief seksleven hebben. Dat hoor ik niet vaak! Lekker van genieten zou ik zeggen, want regelmatig vrijen is ontzettend goed voor je relatie.

Over jou vraag kan ik kort zijn: ja, het is heel normaal om tijdens de seks over anderen dan je sekspartner te fantaseren. Sterker nog, er zijn maar weinig vrouwen die dit niet hebben. Dit soort fantasieën hoeven niet persé te gaan over iets wat je in het echt ook graag zou willen. Zo zijn er vrouwen die tijdens de seks fantaseren over seks met een familielid, een trio met collega’s of (zoals bij jou) seks met vrouwen. Fantasieën hebben dus niet altijd betrekking op jouw werkelijke seksuele behoeftes en hoeven zeker niet altijd in de praktijk gebracht te worden.

Veel vrouwen kunnen soms een beetje schrikken van dit soort fantasieën. Nergens voor nodig, want het is echt helemaal niet gek. Geniet ervan en laat deze fantasieën jouw seksleven nog leuker en spannender maken!

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook