fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: “Ik ben heel onzeker over de geur van mijn vagina. Hoe weet ik wat normaal is?”

Beste Dave, ik lees altijd graag je blogs en adviezen. Het is eigenlijk niks voor mij om een vraag in te sturen, maar ik wil toch echt graag jouw mening weten. Ik ben heel onzeker over de geur van mijn vagina. Zo onzeker, dat ik niet wil dat mijn vriend mij oraal bevredigt. Hij zegt al jaren tegen me dat er helemaal niks mis is met mijn vagina, maar ik geloof het niet. Hoe weet ik wat een normale geur is? Bedankt. Groet, Annemiek 

Beste Annemiek,

Wat super goed dat je deze vraag hebt ingestuurd! Ik kan je vertellen: je bent absoluut niet alleen. Veel vrouwen zijn een beetje onzeker over de geur van hun vagina. Het is tenslotte iets wat je niet dagelijks met anderen bespreekt of vergelijkt.

Ik wil tegen je zeggen, dat ik in mijn zeven jaar als gigolo eigenlijk nooit een vagina ben tegengekomen die stinkt. Goedele Liekens zei het ooit: een vagina ruikt naar vagina. En er is helemaal niks vies aan die geur! Het is dan ook helemaal niet nodig om je vagina overdreven te wassen met zeep of verzorgingsproducuten. Een dagelijkse douchebeurt met water is meer dan voldoende.

Je zegt dat je vriend je graag oraal zou willen bevredigen. Dat hij dit wil zegt al genoeg! De kans is groot dat hij dol is op jouw geurtje en dat windt hem alleen maar op. Kortom: houd je vagina schoon met water, maak je er niet te druk om en laat je vriend eens flink zijn gang gaan. Ik weet zeker dat je zal genieten!

Vertrouw je het toch niet helemaal? Maak dan een afspraak met je huisarts.

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Reageer ook