fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: “Heb je een vriendin/vrouw en wat vindt ze van jouw werk?”

gigolo

In jouw artikelen lees ik veel over de seksdates die je met vrouwen hebt. Maar ik vroeg me af of jij zelf een vriendin of vrouw hebt. En zo ja, wat vindt zij ervan dat jij een gigolo bent? Liefs, Anouk

Beste Anouk,

Bedankt voor je berichtje! Ik heb net even mijn artikelen teruggelezen en ik zie inderdaad dat ik nooit over ‘burgerlijke staat’ heb geschreven. Natuurlijk vertel ik je ook hier graag alles over!

Sinds twee jaar ben ik vrijgezel. Hiervoor heb ik een relatie van iets meer dan drie jaar gehad, maar uiteindelijk is dit (helaas) op de klippen gelopen. Dit had overigens niks met mijn werk als gigolo te maken, maar we zijn in de loop van de tijd gewoon uit elkaar gegroeid.

Als ik met een vrouw op date ga (buiten mijn werk om), vertel ik altijd eerlijk dat ik werk als gigolo. De meeste vrouwen vinden het heel interessant, maar zien me direct niet meer als potentiële partner. En dan snap ik ook wel! De meeste mensen zijn op zoek naar een monogame relatie en dan is het een heel gek idee dat jouw vriend voor geld met andere vrouwen date.

In mijn vorige relatie hadden we de afspraak dat ik niet met haar over mijn dates zou praten. Hoe dat in een (mogelijk) volgende relatie is, weet ik niet. Dat zal ik samen met mijn vriendin vorm moeten geven.

Ik hoop je vraag zo helemaal naar tevredenheid te hebben beantwoord. Zo niet, dan kan je natuurlijk altijd nog een keer mailen 🙂

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook