fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Gigolo Dave: Ben je ooit weggegaan bij een klant en waarom?

gigolo

Stel dat je bij een klant komt en je vindt deze persoon niet aantrekkelijk of vies. Mag je dan weggaan? En heb je dit weleens gedaan? Groetjes, Marlies

Beste Marlies,

Bedankt voor het insturen van je vraag. Technisch gezien mag ik een date altijd afwijzen. Niemand kan mij dwingen seks met iemand te hebben, dus als ik het niet wil, dan gebeurt het ook niet. Toch is het nooit gebeurd dat ik iemand af heb gewezen die ik niet aantrekkelijk vond. In mijn ogen is elke vrouw op haar eigen manier aantrekkelijk en ik focus me dan ook altijd op haar mooiste eigenschappen. Zo ben ik dol op vrouwen met mooie ogen, een lieve lach of een bijzonder kapsel. Naar het lichaam kijk ik eigenlijk niet.

Ook is het nog nooit voorgekomen dat een date niet doorging omdat de vrouw zich niet goed had gewassen. Natuurlijk komt het weleens voor dat een vrouw zich niet heeft gedoucht voordat ik voor de deur sta, maar dan stel ik vaak voor om samen even lekker onder de douche te beginnen. Ik zeg dan natuurlijk niks over haar geur, maar focus me ook hier weer op het positieve: samen douchen is heerlijk en ontspannen!

Het is één keer voorgekomen dat ik na de kennismaking ben weggegaan. Dit had niks te maken met de aantrekkelijkheid of de geur van mijn klant, maar met haar leeftijd. Al toen deze dame de deur opendeed, kreeg ik het vermoeden dat ze niet de vooraf aangegeven 20 jaar oud was. Ik vroeg haar daarom om haar legitimatiebewijs aan me te laten zien. Hierop antwoordde ze dat ze pas 17 was. Ik heb een kop thee met haar gedronken en ben weer naar huis gegaan. Ze heeft niet voor de afspraak hoeven betalen.

Groet,
Dave

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook