fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voormalig Emirates stewardess klapt uit de school over meest bizarre ervaringen tijdens werk

Vroeger leek het mij geweldig om stewardess te worden. Op dit moment heb ik natuurlijk Damespraatjes en vind dat geweldig, dus solliciteren als stewardess zal ik voorlopig niet doen. Maar, dat het niet altijd zo glamorous is als ik altijd dacht, bleek wel toen ik de video’s van Kristen Leo bekeek. Kristen werkte voor bijna een jaar bij Emirates (een grote Airline uit Dubai, die bekend staat om zijn luxe vluchten en goede stewardessen), maar nam ontslag omdat ze vond dat ze te weinig geld kreeg voor het werk dat ze moest doen.

Ranzige verhalen

Gedurende de maanden dat ze bij Emirates werkte verdiende ze -naar haar mening- te weinig, maar maakte ze daarnaast ook nog heel veel bizarre dingen mee. Waar stewardessen normaal gesproken redelijk discreet zijn over wat ze meemaken tijdens hun werk, besloot de ontevreden Kristen Leo het over een andere boeg te gooien: ze maakte een video met de meest bizarre verhalen over haar tijd als stewardess. Bekijk de (soms nogal ranzige) video hier onder.

Te weinig geld

Ook maakte Kristen een video waarin ze uitlegt waarom ze wegging en vond dat ze te weinig geld verdiende bij Emirates. Deze kan je hier bekijken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook