fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voorkeur voor een meisje of een jongetje?

genderconsult-beschuit_met_muisjes_rose.jpg
Veel jonge moeders verlangen vurig naar een dochter. Maar ze komen er niet voor uit, want er rust nog steeds een taboe op. Je mag wel zeggen dat je dolgraag een kind wilt, maar niet dat je het liefst een jongetje hebt of juist een meisje zou willen krijgen. Dan krijg je te horen dat je blij mag zijn met een gezond kind. Toch hoef je je niet te schamen voor zo’n wens. Er zijn tienduizenden stellen met een dergelijke voorkeur. En terecht, want een dochter of een zoon kan een groot verschil maken.

Wat kun je doen?
Waarom zou je afwachten wat de natuur voor je beslist? Je kunt het geslacht van je baby namelijk zelf beïnvloeden. Gender Consult kan je begeleiden bij het toepassen van natuurlijke methoden. De behandeling is gebaseerd op een combinatie van een dieet voor de vrouw en vrijen op een geschikt moment. Er zijn geen hormoonbehandelingen of klinische ingrepen nodig. Dat dit inderdaad werkt werd na zes jaar onderzoek met de Universiteit van Maastricht bewezen. De wetenschappelijke publicatie hierover verscheen eind 2010. Het succespercentage van de behandeling is 81%. Dat betekent dat je de natuur een behoorlijk handje kunt helpen.

Hoe werkt het?
Voordat je zwanger wordt ga je je cyclus precies in kaart brengen en volg je een dieet. De bedoeling is dat je kunt gaan voorspellen op welke dag je gemeenschap moet hebben. Met bloedonderzoeken wordt gekeken of het dieet genoeg is aangeslagen om zwanger te worden. Het dieet is goed vol te houden en het voldoet aan de richtlijnen van het Bureau voor de Voeding. Je moet natuurlijk wel gemotiveerd zijn.

Meer informatie?
Voor ervaringen en verhalen van anderen kun je kijken op de website www.genderconsult.nl . Daar vind je ook meer informatie over de behandeling. Voor vragen en informatie over tarieven en wachtlijst kan je contact opnemen: [email protected].

gender-consult-beschuit_met_muisjes_blauw.jpg
genderconsult-beschuit_met_muisjes_rose.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

MyCards.nl -

Het maakt toch niet uit? Als het maar gezond is. Beetje cliche maar wel waar!

Tillie van Rijn -

Ik vind het walgelijk die keuze maken voor een jongen of meisje je mag blij zijn als je zwanger kan worden. Mijn derde kindje was na 2 meisjes weer een meisje heb ze terug moeten halen van de dood verder weer gezond heel blij en dan mensen zeggen wat jammer geen jongen nou ik was tot alles toe in staat. Ben inmiddels Oma van ja zekr 6kl.dochters wat een rijkdom. Vind de a.s.moeders gewoon dom laten ze blij worden van een zwangerschap je wilt een kindje en geen geslacht bahbah moest het even kwijt wordt er missellijk van

Reageer ook