fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voor één dag Trouwen voor het goede doel

Geen geruzie over tandpastadopjes, wc-rollen, en schoonouders. Wél trouwen, feesten en genieten van ‘de mooiste dag van je leven’. Nee, we hebben het hier niet over een HOLA (Huwelijk Op Loop Afstand), maar over een One Day Wedding!

One Day Wedding laat je voor 1 dag in het huwelijksbootje stappen met een persoon of voorwerp naar keuze. Trouwen met je beste vriendin, waarom niet? Voor 1 dag je knuffel laten zien dat ‘hij de enige is’? no problem ! De wereld shockeren door met je vader te trouwen, lachen toch? Dit wordt NU aangeboden door Cordeals.

Cordeals zijn bijzondere en unieke deals waar iedereen aan mee kan doen. Als er genoeg deelnemers zijn, of als het doelbedrag bereikt is, gaat de deal door! Als deelnemer krijg je na betaling een Cordeal-voucher, je deelnamebewijs aan de deal. Mocht de deal niet doorgaan, dan hoef je ook niets te betalen. De opbrengst van de Cordeals gaat naar projecten van Cordaid Microkrediet. Zo steun je met jouw bijdrage kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

Oftewel: Eén dag getrouwd met wie of wat je maar wilt én Cordaid Microkrediet steunen voor € 25 (meer doneren mag natuurlijk altijd) is een deal die je niet kan laten liggen!

Reageer ook