fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voldoet een mascara nooit exact aan jouw eisen? Je kan hem nu helemaal zelf samenstellen!

De deur ga ik niet uit zonder mascara op mijn wimpers. Ik ben helemaal geen grote ‘make-upper’, maar ik vind mascara écht een grote essential. Heb ik het niet op? Dan zie ik er moe en futloos uit. Heb ik het wel op? Dan krijg ik vaak complimenten dat ik er goed uitzie. Je snapt; die twee minuten extra voor de spiegel ’s ochtends zijn het meer dan waard. 

Wat is de beste mascara

Welke mascara is nou fijn? Hier zijn de meningen natuurlijk over verdeeld. Ik deed een klein onderzoekje op kantoor. Wat bleek? Er is eigenlijk niet te zeggen wat nou de fijnste of beste mascara is. De een gaat het liefste voor een wat vollere mascara formule, terwijl de ander liever een wat lichter product gebruikt. En ook het borsteltje maakt een wereld van verschil in gebruik! Zo ben ik dol rubberen borsteltjes, maar heb ik ook vriendinnen die zweren bij een mascara borstel met haartjes.

Je ziet: er is geen pijl op te trekken! Wij waren dan ook heel erg benieuwd naar een mascara merk dat hier perfect op inspeelt: FRIDAY Mascara. Bij FRIDAY Mascara kan je namelijk helemaal zelf je mascara samenstellen. Hoe werkt het?

Stap 1: Je kiest een formule

FRIDAY Mascara biedt 6 verschillende formules aan: volume mascara, extreme volume mascara, curling mascara, all-in-one mascara, length & define mascara en waterproof mascara. Elke formule heeft zijn eigen eigenschappen. Deze kan je terugvinden in een overzichtelijk overzicht van de te kiezen formules.

Stap 2: Je kiest een borstel

Heb je een formule gekozen die je prettig vindt? Dan kies je jouw favoriete borsteltje! Je kan je keuze maken uit 8 borsteltjes, variërend van een borsteltje die de wimpers extreem lift tot een borstel die zorgt voor een gitzwarte oogopslag. Alle borsteltjes kan je terugvinden in een overzichtelijk overzicht van de te kiezen borsteltjes.

Drie verschillende mascara's die ik getest heb

Drie verschillende mascara’s die ik getest heb

Stap 3: Je bepaalt of je één mascara koopt of hem met een bepaalde frequentie thuis laat bezorgen

Ik ben iemand die altijd te laat een nieuwe mascara koopt. Pas als hij meer dan op is, denk ik eraan een nieuwe te kopen. Voor mensen zoals ik heeft FRIDAY Mascara een super handige herhaalservice, waarbij je automatisch jouw persoonlijke mascara thuis ontvangt. Je kan hem elke maand, om de maand of elke drie maanden laten bezorgen. Pauzeren of stopzetten kan altijd. Wil je hem liever los bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Wat kost een FRIDAY Mascara? 

De prijs van de mascara is afhankelijk van de bestelfrequentie. Bestel je hem los? Dan betaal je € 12,50 per mascara. Laat je hem elke maand, om de maand of elke drie maanden automatisch bezorgen? Dan betaal je € 10,50 per mascara. De bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs van de mascara! Ik vind het dus een hele mooie prijs voor een goed product.

De mascara kreeg ik binnen in een mooi doosje, mét spiegel!

De mascara kreeg ik binnen in een mooi doosje, mét spiegel!

Conclusie

Ik zou FRIDAY Mascara zeker aanraden, vooral aan vrouwen die een sterke voorkeur voor bepaalde product eigenschappen hebben. Ook vind ik het echt een pluspunt dat je de mascara zowel los als in een herhaalservice kunt bestellen. Niet iedereen wil automatisch een nieuw product ontvangen en sommige mensen vinden het juist heel prettig als ze er niet meer aan hoeven te denken.

Zelf heb ik de afgelopen weken de All-in-one formule met de No. 3 borstel gebruikt. Het is een prettige formule, die je klontvrij aanbrengt. De wimpers blijven mooi los van elkaar en plakken niet aan elkaar. Hij blijft de hele dag goed zitten en heb ik geen last van zwarte korreltjes die van je wimpers afvallen. Aan het einde van de dag is hij makkelijk te verwijderen met een goede oog make-up remover. Een heel lekker product dus!

Zou jij FRIDAY Mascara een fijn product vinden? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Sab -

Leuk net besteld ben benieuwd. Vooral of ik de juiste keus heb gemaakt ???? maar je krijgt nu leuke korting van 15% dus het proberen waard

Reageer ook