fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vol liefde: Katja Schuurman showt babybuik en bedankt ex

Als jong meisje zag ik Katja Schuurman voor het eerst in Costa! en wat was ik onder de indruk van haar schoonheid en girl power. En hoewel Costa! al bijna 20 jaar geleden uitkwam, zie ik Katja nog steeds als diezelfde mooie en krachtige vrouw. Ik vind het dan ook zo bijzonder dat zij en haar man Freek in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. 

Respect

Er was flink wat kritiek toen Katja en Freek naar buiten brachten een kinderwens te hebben. Katja is 45 jaar oud en veel mensen zien dat als een te hoge leeftijd om als vrouw nog een kind te krijgen. Het mooie aan Katja en Freek vind ik dat ze heel erg voor hun eigen geluk lijken te kiezen. Ze kijken naar wat zij fijn vinden en hoe zij hun leven willen vormgeven. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben!

Stralende foto

Op Instagram deelt Katja een prachtige foto van haar en de 10-jarige Sammie. In de post bedankt ze haar ex en de vader van Sammie, Thijs Römer. En ook de nieuwe vrouw van Thijs, Igone Römer-de Jongh kan op een bedankje rekenen. Wat verder opvalt aan de stralende foto, is de mooie babybuik van Katja. Ze is inmiddels een maand of vijf onderweg en haar buik ziet er prachtig uit.

Aanstekelijk

Lieve Katja en Freek: het is jullie gegund! Geniet van de zwangerschap en straks van het mooie baby’tje. Jullie liefde en positiviteit werkt aanstekelijk.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook