fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voetbalmoeders opgelet! Gratis voetbalclinic voor je kind

Balcontrole-minis-dp
Forum Sport uit Voorburg, met 1200 leden een van de grootste voetbalclubs van de Haagse regio, is jarig. In augustus 2013 bestaat de club 15 jaar. Dit wordt gevierd met een aantal leuke activiteiten.

Zo is er op zondag 8 september 2013 een Open Dag (voor info: [email protected]). Iedereen is welkom op Sportpark ’t Loo aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg. Speciaal voor jongens en meiden die nog geen voetbalervaring hebben is er die ochtend een gratis voetbalclinic.

Deze voetbalclinic voor mini-pupillen wordt gegeven door trainers van Voetbalschool Balcontrole. De oefenstof is speciaal gericht op deze leeftijdsgroep, zodat elk kind optimaal kan trainen met een op maat gemaakt programma. Kinderen kunnen alleen leren als ze veel plezier hebben en daar is voor deze jonge kinderen natuurlijk rekening mee gehouden. Kom ook en leer de beste voetbaltrucs. Per lesgroep van 8-10 kinderen lopen er  meestal 2 trainers per groep.

Kom dus op zondag 8 september 2013 van 09:45-10:45 naar Forum Sport op Sportpark ’t Loo in Voorburg voor de gratis voetbalclinic voor kids van 4 t/m 6 jaar. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Bij voldoende deelname wordt er aansluitend een tweede clinic van een uur georganiseerd.

Wil jij ook meedoen met de gratis clinic? Meld je dan aan via de website: www.balcontrole.nl (onder Aanmelden / Gratis clinic / Locatie Forum Sport – Open Dag)

Adres gratis clinic 8 september 2013: Prins Bernhardlaan 242 2273 BP Voorburg

Nog een leuke tip voor Voetbalmoeders: Moeders langs de lijn, Handboek voor de voetbalmoeder

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook