fb
Damespraatjes Damespraatjes

Visagiste Xelly onthult de 10 meest gemaakte make-up fouten en laat zien hoe je ze voorkomt

Ik ben geen grote make-upper. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar meer omdat ik er de tijd nooit echt voor maak. Ook ben ik best heel tevreden over mijn ‘natuurlijke look’ en vind dus zelf dat ik niet zo veel make-up nodig heb. Er zijn natuurlijk wel momenten waarop ook ik wat meer make-up draag. En doordat ik het niet zo vaak gebruik, vind ik het dan best moeilijk! Ik was heel benieuwd: wat zijn de meest gemaakte make-up fouten en hoe kan ik ze voorkomen? Vistagiste Xelly Cabau heeft antwoord!

Dit zijn de 10 meest gemaakte make-up fouten

1. Je past je foundation niet aan op jouw huidtype

2. Je concealer is meer dan één a twee tinten lichter dan je huid

3. Je gebruikt één poeder voor je hele gezicht

4. Je brengt je shaping te donker en te ver naar voren aan

5. Je brengt je highlighter te heftig en te ver naar voren aan

6. Je maakt je wenkbrauwen te donker en te blokkerig

7. Je gebruikt witte kohlpotlood in je waterlijn

8. Je gebruikt een zwarte eyeliner of zwart kohlpotlood rondom je hele oog

9. Je gebruikt te veel mascara op je onderste wimpers

10. Je overlijnt je lippen te veel

Hoe voorkom je deze fouten?

Bekijk de video van Xelly! Hierin laat ze alle fouten heel duidelijk zien én laat ook meteen zien hoe je ze voorkomt.

Leuke vrouw

Wat vinden wij visagiste Xelly toch een geweldig leuke vrouw! En ze is ook nog eens super goed in haar vak. Wist je dat ze ook een YouTube kanaal heeft waar ze regelmatig leuke make-up video’s op plaatst? Bekijk zeker even haar kanaal!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook