fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijfjarig kind neemt een tas cocaïne mee naar school

Elke ochtend geef ik mijn dochter een rugzakje mee naar de crèche. Deze vul ik met schone kleren, haar lievelingsknuffel ‘Apie’ en haar speentje. Ik kan me zo voorstellen dat het tasje van jonge kinderen er meestal ongeveer zo uitziet, maar dat het ook anders kan blijkt uit een bizar verhaal uit de Verenigde Staten. Een vijfjarig jongetje had daar een grote tas cocaïne bij zich.

Spiderman

Het jochie uit Holyoke in de Amerikaanse staat Massachusetts, liet de tas op school aan zijn leraar zien. Hij vertelde ‘dat hij zich als Spiderman zou voelen als hij de inhoud zou opeten’. De leraar sloeg alarm en de jongen is direct door artsen in het ziekenhuis onderzocht. Of hij daadwerkelijk drugs gebruikt heeft, is niet bekend gemaakt, maar vermoed werd dat dit niet het geval was.

Vader aangehouden

Uit politie onderzoek bleek dat de tas afkomstig was van zijn vader. Niet alleen bleek hij de eigenaar van de tas met cocaïne, in zijn huis werden nog meer tassen met cocaïne en heroïne aangetroffen. De man is aangehouden.

Veilige plek

Wat er met de jongen is gebeurd, is bij ons niet bekend. We hopen dat hij op een fijne en veilige plek is opgevangen. Een leven als drugscrimineel en vader gaat (naar mijn idee) niet samen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook