fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf tips om te besparen op je online aankopen

De prijsverlagingen en aanbiedingen vliegen je vaak om de oren. Verlies jij door de snel wisselende prijzen het zicht op de laagste prijs? Bang om hierdoor de beste deal mis te lopen? Wij hebben een aantal handige tips op een rij gezet om jou te leiden naar de laagste prijs van de aankoop van elektronica.

  1. Bekijk aanbiedingen van alle webwinkels in een overzicht

Webshops tonen eigen aanbiedingen op hun pagina, website of folder. Handiger is dus om aanbiedingen te bekijken in een overzicht van alle webwinkels samen. Daar bestaan verschillende apps en websites voor. Knibble – een nieuwe vergelijkingssite – gaat daarin nog een stapje verder. De startup toont alleen onvervalste aanbiedingen: de prijs van het product in de aanbieding ligt dus daadwerkelijk lager dan de daarvoor gehanteerde prijs door de webshop. Het aanbod van Knibble is daarbij erg groot, omdat zij geen financiële restricties hebben voor webwinkels om zich aan te sluiten. Dus ook voor kleine shops is Knibble laagdrempelig. Gevolg? Een volledig en betrouwbaar product- en prijsaanbod.

  1. Vergelijk specificaties

Zoek jij bijvoorbeeld een smart TV van 55 inch met een hoge beeldkwaliteit? Dan is het zeker de moeite waarde om te vergelijken. Van TV’s bijvoorbeeld worden er jaarlijks door merken een groot scala aan unieke producten uitgebracht. Dit geldt voor veel elektronica producten, als wasmachines, smartphones of föhns. Deze serie producten verschillen vaak op een klein aantal specificaties van elkaar, maar verschillen soms juist wel sterk in prijs. Door te filteren op jouw gewenste specificaties voor het product waar je naar opzoek bent, toont Knibble overzichtelijk de producten die daar aan voldoen. Handig: sla je favorieten op in een lijstje en slaap er nog eens een nachtje over. Via je account zijn deze snel weer terug te vinden.

  1. Werp een blik op het prijsverloop

Webwinkel hanteren vaak een snel wisselend prijsverloop. Producten hebben soms dagelijks een ander prijskaartje om hun nek hangen. Handig om je hier inzicht in te krijgen door dit prijsverloop in de kunnen zien. In heldere grafieken toont Knibble het prijsverloop van ieder product. Dit biedt jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vaak sterk schommelende prijzen van elektronisch producten.

  1. Zet een wekker

In het prijsverloop zag je dat de prijs van jouw favoriete product sterk wisselend is. Grote kans dus dat over twee dagen, volgende week of aankomende maand het product zo een paar tientjes of honderden euro’s goedkoper is. Bang die mooie aanbieding of prijsverlaging te missen? Hoe handig is het dan als je een seintje krijgt als het door jou gewilde product in prijs verlaagd is. Op Knibble zet je gemakkelijk een aanbiedings- of prijswekker op jouw favoriete elektronicaproduct of merk. Knibble slaat dan alarm als het product of merk dat jij graag wilt, bijvoorbeeld een Miele wasmachine, in de aanbieding is, of de prijs het door jou ingesteld budget heeft bereikt.

  1. Bekijk gebruikerservaringen

Nu heb je jouw best passende product gevonden voor de scherpste prijs. Voor aankoop is het goed om de desbetreffende webwinkel te checken. Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met de service van de webshop? Door de Trustpilot score bij elke webshop te tonen maakt Knibble online winkelervaringen transparant. De Trustpilot score is een onafhankelijke waardering van webwinkels, vertaald vanuit ervaringen van gebruikers. Zo weet jij wat voor een klantervaring jij van de shop kunt verwachten.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook