fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf gekke dingen die vrouwen doen als ze alleen thuis zijn

“Doe jij gekke dingen als je alleen thuis bent?” vroeg Sandra me laatst. Huh? Daar moest ik over nadenken. Vooral omdat het niet zo heel vaak voorkomt dat ik het rijk alleen heb. Altijd is er wel een van mijn drie mannen om me heen. Ik besloot verder te graven in mijn verleden. Ik heb jaren een latrelatie gehad, dus doordeweeks was ik alleen.

Ik kan me herinneren dat als ik alleen was, ik een beautyavondje inlaste. Lekker douchen, ontharen, voetenbadje, nagels knippen, maskertje op mijn gezicht. En dat alles in een oude, versleten badjas. Is dat gek? Mwoah. Ik praat wel tegen mezelf als ik alleen ben. “Zo, schat, dat heb je weer goed gedaan. Eerst maar eens even koffie, wat jij. Daarna weer verder.”

Verder neem ik als ik alleen ben het eten niet zo serieus. Kan ik idiote combinaties naar binnen schuiven. Kijk ik naar de left overs in de koelkast. Gooi alles in een schaal. Dat deed ik allang voordat eten uit een bowl hip was. Ook begin ik vast met het dessert voordat mijn maaltijd klaar is als ik alleen ben. Mijn favoriet was banenkwark met slagroom en Vlokfeest.

Vrouwen gaan los als ze alleen zijn. Dat ontdekte ik toen ik googlede. Op verschillende sites las ik wat wij dames allemaal uitspoken als de kat van huis is. Ik heb vijf acties voor jullie op een rij gezet.

  1. Slapen wanneer je wil. Na het ontbijt ontdekken dat je eigenlijk nog niet bent uitgeslapen? Vrouwen stappen zo hun bed weer in, vallen in slaap en zien wel wanneer ze weer wakker worden.
  1. Je ex op social media checken. Ja dames, dat doen wij. Kijken wat ie uitspookt en met wie. Al zijn foto’s bekijken we en zijn nieuwe vriendin bestuderen we nauwkeurig. Ook haar gangen gaan we na.
  1. Naakt voor de spiegel staan. Doen we ook. Volgens Ze.nl liften we dan onze borsten om te kijken hoe ze zouden zijn als ze nog strak waren.
  1. Leven als een zwerver. Die kwam ik op Famme.nl tegen. Vond ik een goede. Leven als een zwerver. Overal je troep laten liggen en niets opruimen. Heerlijk!
  1. Heel hard meezingen. Ja. Doen we. Ik wel. Heel hard meezingen met favoriete nummers. En dan denken dat ik een wereldstem heb. Dat het belachelijk is dat ik nog nooit ben ontdekt. Dat.

Je begrijpt dat wij heel benieuwd zijn naar wat jullie doen als je alleen thuis bent. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Brenda -

Ojee. Dan moet ik ook maar even bekennen. Sowieso praat ik in mij zelf als er iets gaat gebeuren of er iets gebeurd is. Dan bedenk ik wat ik moet gaan zeggen en of wat ik gezegd heb en dan evalueer dat. Hardop dus.
Ook kan ik fantaseren over iets wat ik heel graag wil doen. Bijvoorbeeld het oprichten van een stichting. Dan praat ik daar hardop over tegen mijzelf. Op de een of andere manier onthou ik mijn ideeën dan ook beter. Het heeft dus ook soort van functie Hahaha!

Reageer ook