fb
Damespraatjes Damespraatjes

Verdieping X bloedstollend boek van Kim Moelands

Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar het geluid. Vanuit een apparaat lopen roodgekleurde slangen naar een doorzichtige zak die half gevuld is met rode vloeistof. Bloed? Zijn bloed? De nieuwe thriller, Verdieping X van Kim Moelands is bloedstollend spannend!

In een Utrechtse discotheek overlijden plotseling twaalf jongeren na het gebruik van de mysterieuze partydrug ELF. Tientallen anderen raken in coma, en hun toestand verslechtert met het uur. In het Academisch Medisch Centrum Midden vecht hematoloog Floor van Schaik voor hun levens. Hun bloed wordt in allerijl geanalyseerd door het commerciele bedrijfje Future Medical Blood dat elders in het gebouw is gevestigd. Floors chef Victor de Kauw lijkt alle vertrouwen in FMB te hebben, en des te minder in haar. Wanner De Kauw probeert Floor op nonactief te stellen, besluit ze ´s nachts in het lab van de Utrechtse bloedbank zelf wat proeven te nemen…

Kim Moelands vraagt in Verdieping X wel wat van haar lezers. Door het grote aantal verhaallijnen word je gedwongen om flink geconcentreerd te blijven. Dat is trouwens geen probleem, want het verhaal leest als een trein en het wordt geen moment saai. Zorg dat je dit boek in handen krijgt en kruip heerlijk een zondagje op de bank.

Kim Moelands

Kim Moelands (Goirle, 1975) is auteur, recensent en journalist. Ze schreef twee autobiografische romans, Ademloos en Grenzeloos, en was twee maal jurylid van de Gouden Strop. In 2010 kwam haar eerste thriller uit. Lees ook het artikel over Kim Moelands dat we eerder op Damespraatjes publiceerden.

Winactie

De winnaars zijn:

  • Danielle Beukman
  • Pieta de Block
  • Marion Thomas

Bestel dit boek bij Bol.com

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

5 reacties

Daniëlle -

Leuk, ik heb gewonnen 😀

Nathalie Bosman -

Hen haar andere boeken ook gelezen , ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek !!!

anita roelfsema -

lijkt me heel gaaf

irene niec -

Heel graag zou ik dit boek willen winnen!

Reageer ook