fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vechten voor je relatie of niet? Stel jezelf deze drie vragen!

Bijna iedereen die een (lange) relatie heeft, heeft zich op een bepaald punt afgevraagd: wil ik hier wel mee door? Is dit het vechten waard? Het is een moeilijke vraag die ik zelf ooit ook moest beantwoorden. Vreselijk vond ik dat! Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik de relatie verbroken. Dat was toen moeilijk, maar al snel realiseerde ik me: dit was de juiste beslissing!

Maar, hoe neem je de beslissing. Vechten voor je relatie of stoppen? Door jezelf deze drie vragen te stellen kan je de vraag makkelijker maken.

1. Heb ik meer dagen dat ik gelukkig ben door deze relatie of meer dagen dat ik ongelukkig ben door deze relatie?

2. Heb je hem de dingen die jou ongelukkig maken verteld?

3. Wil hij nog voor de relatie vechten?

Wil je weten waarom je deze vragen moet stellen en hoe je ze precies beantwoord? Bekijk dan deze video! Hierin legt datingcoach Tim Veninga uit hoe het precies zit.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Jos wiertz -

Ik wil graag een mooie vrouw hebben met kinderen liefste in Kerkrade of Heerlen woont
Ik verzorg je eigenlijk ook heel goed hoor ik wil zelf niet meer leven als ik geen verkiring
Heb wil ik graag dan liever dood gaan ik hou van vakantie gaan en samen winkelen en uitgaan uit eten en drinken en ik wil graag dat we samen jarig kunnen zijn alles gezellig samen doen en nog veel meer ik hou van honden wel géén gevaarlijke en katen hou ik ook van de vogels niet te vergeten wie wil mij hebben kijk maar eens naar de rapper Joss op de feestboek oke bedankt kun je me gewoon daar op bellen mijn schatje

Jos wiertz -

Ik ben 58 jaar oud en ben nu nog vrijgezel Ik ben wel bisexueel.meeste hou ik zelf van vrouwen Ik wil graag ook kinderen hebben ik wil wel een mooie vrouw hebben die ook niet van ruzie houd en voor altijd samen zijn gezelig tv kijken zo als horror films – toeren – bioscoop pikken – wandelen – of op vakantie gaan – rond fietsen – uit eten gaan – thuis bij jou tuinieren of spelletjes doen wat vrijen samen bij de buren kletsen gezellig toch –
Honden uit laten – of naar de stadion gaan – naar de pretparken gaan – of. Zo’ iets dagelijks en mijn naam is Jozef Ludwig wiertz [email protected]

Sabine -

Is een relatie wel een relatie als je je deze dingen afvraagd? Serieus? Wordt alsjeblieft volwassen, weet wie je bent en wat je van het leven wilt!

Reageer ook