fb
Damespraatjes Damespraatjes

Van verkenner tot gevorderde: zo kan iedereen plezier aan seksspeeltjes beleven

“Een seksspeeltje is niks voor mij, ik denk dat ik me daar heel ongemakkelijk bij zou voelen” zei een vriendin laatst tegen mij toen we het over sekstoys hadden. Ze vertelde over de felblauwe dildo’s en buttplugs in maatje aubergine die ze ooit in een seksshop op de Wallen had zien liggen. Probeer er dan nog maar eens een positieve associatie bij te krijgen… 

Gelukkig is er tegenwoordig veel meer te krijgen op het gebied van seksspeeltjes. De marketing is vrouwvriendelijker, de producten zien er prachtig uit en het draait niet meer alleen om groot, groter, grootst. En dat is een goede ontwikkeling! Ik geloof namelijk dat iedereen plezier aan een seksspeeltje kan beleven, mits het aansluit op de seksuele belevingswereld van die persoon.

Of je nou nog nooit van een seksspeeltje gebruik hebt gemaakt of al een heel nachtkastje vol hebt liggen; dit artikel is voor jou! We gaan het namelijk over verschillende speeltjes hebben, waarbij we speeltjes voor verkenners tot gevorderden aan bod laten komen.  Lees je lekker mee?

Verkenner

‘Verkenners’ zijn vrouwen die nog niet zo veel ervaring hebben met het gebruik van seksspeeltjes. Deze speeltjes zijn zeer toegankelijk en worden door bijna iedereen als prettig ervaren.

Mini vibrator

Deze Fun Vibe Mini vibrator is een kleine toy met stimulerende oortjes. De krachtige vibraties gaan door tot aan de puntjes van de oortjes. Dit speeltje is perfect voor beginners op het gebied van seksspeeltjes. De verschillende vibratiestanden zijn in te stellen door op het knopje aan de onderzijde te drukken. Hij is spatwaterdicht en je mag ‘m dus gerust meenemen onder de douche.

Buttplug

De Vibe is een mooie buttplug voor diegene wie wil starten met anale stimulatie. Het heeft 10 vibratiefuncties welke te bedienen zijn draadloze afstandbediening. Elke stand is voorzien van diepe vibraties welke diep doordringen. De Vibe buttplug is op te laden met een USB kabel en de afstandsbediening werkt op een batterij. Na gebruik is de Vibe gemakkelijk te reinigen, want hij is geheel waterproof.

Dildo

Deze realistische dildo met zuignap is perfect om samen of solo te gebruiken. Hij heeft een mooi realistisch uiterlijk met een eikel, balzak en aderen op de schacht. Deze dildo heeft verder een zuignap aan de onderkant, zodat je hem gemakkelijk op ieder glad oppervlakte kunt bevestigen voor handsfree plezier. Ook is dit speeltje geschikt om dienst te doen als dildo voor een strap-on. Het zacht aanvoelend materiaal is buigzaam voor een comfortabel gebruik.

 

Gevorderd

Onder de term ‘gevorderd’ verstaan wij vrouwen die al al vaker gebruik hebben gemaakt van seksspeeltjes en dus al (beter) weten wat ze leuk en lekker vinden. Deze speeltjes spelen in op een bepaalde voorkeur of fetisj en hebben mogelijk wat oefening nodig bij het gebruik ervan.

Bondage touw

Bindt je partner vast hoe jij wil of probeer eens shibari of kinbaku (Japanse bondagekunst) met dit multifunctionele bondagetouw uit de EasyToys collectie. Het touw is zeer duurzaam in het gebruik en biedt eindeloos plezier wanneer je maar wilt. Het touw is uitwasbaar voor een hygiënisch gebruik, keer op keer.

Boeienset 

Deze boeienset is speciaal gemaakt om te gebruiken om het bed. Het stevige materiaal kan wel tegen een stootje en je hebt ook meer dan genoeg lengte aan kettingen. De boeien zijn comfortabel in gebruik en te verstellen naar elke gewenste maat.

Vibrerende buttplug

De Electro Anchor E-Stim Vibrerende Buttplug spreidt de anus voor een vol gevoel dankzij de twee flexibele uiteinden. Tegelijkertijd stimuleert hij je meest gevoelige plekjes met elektrostimulatie. Sluit de plug aan op je Zeus Powerbox en ontdek de tintelende, prikkelende en schokkende golven die door je hele lichaam gaan. De anker buttplug is gemaakt van flexibel siliconen waardoor het anaalspeeltje zacht aanvoelt. Koppel hem na gebruik los van je powerbox en reinig hem met lauwwarm water.

Kies wat jij lekker vindt! 

Of je jezelf nou als verkenner of gevorderde ziet: het gaat erom dat je iets kiest waar jij het spontaan warm van krijgt! Experimenteer er lekker op los en gebruik ook eens een seksspeeltje waar je in de eerste instantie misschien nooit aan gedacht hebt. Ik beloof je: er gaat een wereld voor je open!

 

Heb jij al veel ervaring met het gebruik van seksspeeltjes? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

liefdeskruiden -

Seksspeeltjes worden steeds kleuriger, ze zien er tegenwoordig meer als sieraad uit dan een vaal gebruiksvoorwerp. Welk speeltje je ook wilt uitproberen, het is goed om eerst de communicatie daarover te starten. Als e het samen eens bent is het moment daar om te gaan bestellen.

Reageer ook