fb
Damespraatjes Damespraatjes

Val binnen 15 minuten in slaap onder leiding van een hypnose coach

Een van mijn vriendinnen vertelde mij een tijd geleden dat ze al weken slecht slaapt. Ze heeft moeite zich te ontspannen en kan hierdoor niet snel genoeg in slaap vallen. Resultaat: ze zit vaak moe achter haar bureau de volgende dag. We hebben toen een aantal methoden besproken om het in slaap vallen makkelijker te maken. Eén van de methoden die zij probeerde is een filmpje waarbij je wordt begeleid door een hypnose coach. Het werkte voor haar ontzettend goed en stuurde het filmpje naar mij door. Zojuist heb ik het hier op de bank in ons kantoor geprobeerd en ook voor mij werkt het. Ik heb heerlijk liggen slapen, terwijl het 14:00 uur ’s middags is. Bijzonder!

Hieronder vind je het filmpje waar het om gaat. Ik hoop dat het voor jullie net zo goed werkt als voor mij en mijn vriendin. Er zijn weinig dingen zo vervelend als moeilijk in slaap kunnen komen. Vooral als je verplichtingen hebt de volgende dag. We zijn heel benieuwd of het voor jullie net zo goed werkt als voor ons! In de loop van de weken zullen we nog een aantal andere technieken met jullie delen. Weet jij nog een goede methode om snel in slaap te komen? Laat het ons dan weten, dan proberen we ook die methode uit!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook